Motivul pentru care Oprah nu a avut niciodată copii: “N-am crezut că…”

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune și a devenit cunoscută la nivel mondial datorită show-ului pe care îl prezintă. În carieră a reușit să își construiască un nume răsunător și pentru că s-a concentrat mai mult să obțină rezultate remarcabile în plan profesional, viața personală a fost pe planul doi. Într-un interviu acordat recent, Oprah a dezvăluit motivul pentru care nu a avut niciodată copii. 

Cu toate că iubește copiii și participă de multe ori la evenimentele dedicate acestora, Oprah nu a devenit niciodată mamă. Vedeta de televiziune a vizitat o școală de fete din Africa de Sud, ridicată prin intermediul fundației care îi poartă numele, iar acest eveniment i-a adus zâmbetul pe buze. Vedeta consideră că fetele fac parte din familia ei, astfel că nu e de mirare că acestea obișnuiesc să îi spună “Mama O”.

“Ele sunt cea mai mare bucurie a mea.”, a spus Oprah, potrivit people.com.

Motivul pentru care Oprah nu a avut niciodată copii

Chiar dacă are o familie fericită și de mai bine de 30 de ani formează un cuplu alături de Stedman Graham, Oprah a dezvăluit că niciodată nu și-a propus să aibă copii, chiar dacă cei mici îi sunt dragi și se simte foarte bine în compania lor. Vedeta de televiziune a făcut public motivul pentru care a decis să nu dea naștere unui copil.

“Nu am crezut niciodată că instinctul matern este pentru mine. Îmi plac copii, dar îmi plac în modul: “Bună, copilașule, ok, acum poți să pleci”. Îmi plac copiii atunci când pot vorbi cu mine și îmi pot spune ce probleme au. Asta înseamnă pentru mine a avea copii.”, a spus Oprah Winfrey, potrivit people.com.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oprah Winfrey.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Viață după divorț – Dana Săvuică trăiește o frumoasă poveste de dragoste

Cum a slăbit Andreea Ibacka după ce a născut? Are o siluetă de invidiat la aproape 2 luni de când a devenit mămică

Meghan Markle, o mămică grijulie. Uite ce face pentru ca sănătatea bebelușului regal să fie protejată

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete