Ce cadou ciudat a primit regina Elisabeta a II-a în ziua nunții cu prințul Philip?

Nunta reginei Elisabeta a II-a cu prințul Philip a avut loc acum 72 de ani și a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale perioadei. Nunțile regale sunt pline de fast și pe lângă faptul că sunt în centrul atenției, mirii primesc cadouri din întreaga lume. În ziua nunții, regina Elisabeta a II-a a primit un cadou care în contextul actual ar părea foarte ciudat, însă în anul 1947 era considerat unul foarte inspirat.

Cuplurile regale primesc cu ocazia nunții daruri scumpe, oamenii încercând să marcheze astfel importanța unui astfel de eveniment. Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip nu fac excepție de la regulă și în ziua în care s-au căsătorit, cei doi au fost copleșiți de darurile primite.

Ce cadou ciudat a primit regina Elisabeta a II-a în ziua nunții cu prințul Philip?

Dintre cadourile primite în ziua marelui eveniment, unul a intrat în istorie, motiv pentru care este păstrat chiar și acum, la 72 de ani de la ceremonie. Documentarul “The Majestic Life of Queen Elizabeth II” a dezvăluit că a existat un cadou adresat special reginei Elisabeta a II-a. Mai exact, în ziua nunții, regina a primit sute de dresuri de nailon.

“Unul dintre lucrurile fermecătoare este faptul că, cred, din 1700 de cadouri care au fost sortate, câteva au fost reprezentate de dresurile din nailon, pe care doamnele din țară s-au gândit să le trimită prințesei.”, a spus Robert Lacey, biograful familiei regale britanice, potrivit dailystar.co.uk.

Dacă mulți se gândesc la cadouri scumpe, bijuterii și piese de colecție atunci când fac un cadou familiei regale britanice, admiratoarele reginei Elisabeta a II-a s-au gândit să îi ofere un cadou practic. Alegerea lor a fost una inspirată, având în vedere că în acea perioadă, hainele erau raţionalizate, iar dresurile se aflau pe lista pieselor vestimentare care cu greu puteau fi găsite.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Regina Letizia a Spaniei, o nouă apariție spectaculoasă. Pantofii pe care i-a purtat au atras toate privirile!

Motivul pentru care Oprah nu a avut niciodată copii: N-am crezut că…'

Luminița Dobrescu, replici dure la adresa Andrei – Să auzi și să nu crezi… Andra cântă muzică populară!'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete