Andreea Marin, despre fostele ei mariaje: „Dragostea o trăiesc la timpul prezent”

Andreea Marin

De aproximativ trei ani, Andreea Marin (45 de ani) și Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Marin, despre fostele ei mariaje: „Dragostea o trăiesc la timpul prezent”

Perechea locuiește deja de ceva timp împreună, iar de curând, într-un interviu oferit revistei VIVA!, vedeta a vorbit deschis despre fostele ei mariaje.

Andreea a mărturisit că nu are „nostalgii din acest punct de vedere” și că sunt numeroase circumstanțele care construiesc o relație solidă și de lungă durată.

„Potrivirea între oameni este, e adevărat, o loterie. Momentele în care viețile li se unesc ar putea fi nepotrivite, nu doar caracterele lor.

Dacă ai întâlni același om când a trecut mai mult prin viață, poate că destinul relației ar fi altfel sau dacă el te-ar întâlni pe tine când s-ar dovedi că ești mai înțeleaptă.

În același timp, e și o chestiune de chimie pe termen lung. Dar eu nu mă plâng și nu am nostalgii din acest punct de vedere, dimpotrivă.

Dragostea o trăiesc la timpul prezent”, a declarat Andreea Marin, pentru VIVA!, citează Libertatea.

În 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998 au divorțat.

În 2006, prezentatoarea de televiziune s-a căsătorit cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

Andreea Marin este mama unei fiice, Ana Violeta (11 ani), din căsnicia cu acesta. În 2013, fostul cuplu a divorțat însă cei doi mențin legătura, pentru amândoi pe primul loc fiind creșterea fiicei lor.

După divorț, Andreea l-a cunoscut pe cel de-al treilea ei soț, Tuncay Öztürk. Relația au oficializat-o în 2014, separându-se doi ani mai târziu, în 2016.

În continuarea aceluiași interviu menționat anterior, Andreea Marin a dezvăluit ce a atras-o cel mai mult la actualul ei partener de viață.

„Voi vorbi doar în numele meu. M-a atras potrivirea noastră. Bunătatea. Frumusețea din interior”, a mai spus Andreea, pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete