Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Nunta regală Prințul William și Kate MiddletonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! Cuplul s-a căsătorit pe data de 29 aprilie a anului 2011. Iată 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta regală!

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Întreaga nuntă ar fi costat 34 de milioane de dolari.

Rochia de mireasă a Ducesei a costat peste 400 de mii de dolari și a fost creată de Sarah Burton pentru casa de modă britanică Alexander McQueen.

Bugetul cuplului pentru flori a fost de 800 de mii de dolari. Ca referință, florile costă în medie în jurul a 2.141 de dolari.

Kate Middleton și-a realizat singură machiajul din ziua nunții după ce a luat lecții în privat cu make-up artista Arabella Preston.

Tiara lui Kate a fost un împrumut de la Regină. Accesoriul a fost creat în anul 1936 de către celebrul brand Cartier.

Cuplul a avut două torturi. Tradiția regală impunea servirea unui tort cu fructe, însă William a solicitat de asemenea un tort cu biscuiți și ciocolată.

Buchetul de mireasă a inclus flori numite Sweet William (Dulce William/Garofiță). Aranjamentul a fost de asemenea compus din zambile, lăcrămioare și mirt. Tradiția regală ce datează din vremea Prințesei Victoria le impune mireselor din Familia Regală să aibă cel puțin un fir de mirt în buchetul lor de mireasă. Florile de mirt simbolizează speranță și iubire, motiv pentru care toate miresele Familiei Regale, de la Prințesa Diana la Meghan Markle și Prințesa Eugenie, au respectat această tradiție de-a lungul trecerii anilor.

Kate și William au urcat în aceeași caleașcă State Landau din 1902 în care au salutat mulțimea Prințul Charles și Prințesa Diana la nunta lor din anul 1981.

Au părăsit ulterior Palatul Buckingham în mașina Aston Martin pe care Prințul Charles a primit-o cadou când a împlinit 21 de ani.

Kate nu a știut unde va pleca în luna de miere. William a păstrat secretă destinația. Perechea ar fi petrecut două săptămâni într-o vilă localizată pe insulele Seychelles.

Toate cadourile primite din partea fanilor au fost donate Fondului Caritabil al Nunții Regale, fundație creată de Prințul William și de fratele lui Harry în anul 2009.

Înaintea nunții lui Meghan Markle și a Prințului Harry, Kate, la vremea aceea în vârstă de 29 de ani, era cea mai în vârstă mireasă din istoria familiei regale britanice.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani! 10 lucruri pe care nu le știai despre suverană

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete