Raluka: „Arăt așa de când am renunțat la carne”

Raluka, cunoscută cântăreață și membră a echipei PRO TV, a explicat de ce se simte mult mai bine de când nu mai consumă carne.

Dincolo de faptul că Raluka este o artistă cunoscută, acesteia i-au fost remarcate și talentele de prezentatoare. De la colaborările pe care le-a avut cu Antena 1, unde a participat la diferite emisiuni, aceasta a trecut la PRO TV. Aici a fost în juriu la SuperStar România și prezentatoare, alături de Pavel Bartoș, a Protevelionului.

Odată cu încheierea filmărilor, artista a ales să petreacă o lună în Mexic. Raluka a povestit în cadrul emisiunii „La Măruță' despre momentele de relaxare pe care le-a avut alături de prieteni. În același timp, aceasta a povestit și despre stilul ei alimentar, schimbat după participarea la Asia Express.

Pe mine m-a ajutat foarte tare faptul că nu mai mănânc carne. N-am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios.'

Artista a povestit că ajunsese chiar să viseze că omoară respectivele animale.

„Am văzut în Asia multe lucrușoare care n-au fost pentru ochiul meu. Oamenii mănâncă orice acolo. Înțeleg, asta e cultura, dar am zis ca dacă e cel mai mic bine pe care pot să-l fac planetei o să fie ăsta și n-o să mai mănânc carne. Eu iubesc extrem de tare animăluțele și am zis că… visam că le omor eu'.

Raluka: „Schimbarea m-a ajutat din toate punctele de vedere'

„M-a ajutat din toate punctele de vedere, ca energie, ca piele, corpul este mai armonios. Se spune că trebuie să mâncăm carne. Nu știu cum e mai bine, dar știu că eu mă simt mai bine așa.'

Artista a recunoscut însă că a avut o perioadă în care s-a simțit mai slăbită. În urma unor analize, a ieșit la iveală o anemie, cauzată de lipsa vitaminei B12, pe care o furnizează carnea roșie.

„Am luat aceste vitamine, am făcut și niște injecții și mi-am revenit'.

RalukaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Pepe prezintă Te cunosc de undeva

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete