ADDA i-a stricat lui Cătălin Rizea planul de cerere în căsătorie

Numele artistei ADDA a fost pe buzele tuturor în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate prin care aceasta a trecut. În cea mai recentă apariție online, ea a vorbit cu relaxare despre muzică, dar și depre relația cu soțul ei, Cătălin Rizea.

ADDA și Cătălin Rizea sunt cunoscuți încă de la emisiunea „Asia Express', unde au format un cuplu care, cu siguranță, a ieșit în evidență. Fie că s-au certat, s-au iubit ori s-au încurajat, cei doi au spus mereu lucrurilor pe nume. Acest fapt le-a adus atât critici, cât și aprecieri din partea celor din jur.

Cu aceeași complicitate care-i caracterizează, cei doi au răspuns întrebărilor lui Horia Brenciu, din cadrul podcastului său, „Lucruri simple'. ADDA și Cătălin au povestit despre un moment important din viața lor – cererea în căsătorie.

Cătălin Rizea despre ADDA: „Credeam că e o vrăjitoare'

„Eu mă gândeam să o cer într-un mod mai grandios, știam că ea-și dorește foarte mult să apară pe o fațadă digitală (…) și m-am gândit să fac un moment mai frumos. Apoi mi-am dat seama că e prea mult pentru mine, că s-ar putea să leșin, apoi am zis c-o s-o cer la un concert. În mintea mea îndrăzneață, m-am gândit să cer la Forța Zu, la un concert foarte mare. Între timp, a trebuit să iau inelul de logodnă, cumnatul meu a cumpărat și el inelul pentru sora mea și-am făcut noi o șmecherie. Ana proba, de fapt, inelul pentru soră-mea și soră-mea pe-al Addei. În ziua în care mergeam la Târgu-Mureș, de Paști, stătea Adda în mașină și se gândea și zice: Tu nu cumva ai cumpărat inelul pentru mine? Eu cred că mi-ai luat și mie inel. Cred că mi-ai luat inelul și că e în torpedou. Mă gândeam că e vreo vrăjitoare'

Amuzați, cei doi au povestit cum, în contextul acesta, cererea s-a produs lângă un șanț, pe marginea drumului, pe unde treceau tractoare.

AddaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Secretul relației dintre Adina Alberts și Viorel Cataramă

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete