Raluca Bădulescu, mamă de weekend pentru fiul ei: „Nu îmi spune mamă”

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai extravagante vedete de la noi din țară. Aceasta și-a construit o carieră fabuloasă în industria modei, dar și în televiziune. Parcursul ei profesional nu a fost întrerupt deloc, chiar dacă a devenit mamă.

Raluca Bădulescu are un fiu dintr-o relație cu Vali Pungă. Recent, băiatul a împlinit 19 ani și este din ce în ce mai independent. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil' a spus dintotdeauna că Alex, fiul ei, a fost crescut de părinții ei, ea petrecând timp cu el mai mult în weekend-uri. Potrivit spuselor ei, băiatul îi spune pe nume atât ei, cât și tatălui lui și actualului soț al vedetei.

Cu toate acestea, vedeta susține că relația lor este una extraordinară și își va ajuta fiul ori de câte ori va avea nevoie. În prezent, Alex locuiește singur cu iubita sa, iar mama lui vrea să-i cumpere un apartament în Dubai pentru a avea un venit constant.

„Are iubită. El stă singur. S-a mutat. Nu mai stă cu noi. Bine, el oricum a fost mai mult cu bunicii. Nu pot decât să le mulțumesc părinților mei pentru asta. Trebuie să recunosc că noi am fost părinți de weekend. Suntem părinți de weekend. Tocmai de aceea el ne și spune: Raluca, Florin, Vali. Alex nu îmi spune mamă', a declarat Raluca Badulescu pentru ego.ro.

Faptul că băiatul ei nu-i spune „mamă' nu reprezintă o problemă pentru jurata emisiunii „Bravo, ai stil'. Ba din contră, ea și-a dorit să fie cea mai bună prietenă a lui și el să vorbească cu ea despre absolut orice, deschis, fără temeri.

„Nici nu aș fi vrut să-mi zică altfel, mai ales acum. Suntem cei mai buni prieteni. Eu învăț de la el. Suntem în etapa în care eu sunt cea care învăț de la el. Știe foarte multe chestii despre muzică, modă, chestii, vocabular. Eu cred că trebuie să ține pasul cu tineretul nu să îi zic că știu eu mai bine, că îl învăț eu. În anumite chestiuni pot să-l consiliez dacă vine să mă întrebe, dar să știți că eu îl întreb pe el, pentru că aș vrea să fiu informată cu tot ceea ce se întâmplă acum', a mai spus pentru sursa mai sus menționată vedeta de la Kanal D.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete