Timp de gatit: 50 min., 480 calorii, 29 g grasimi per portie
Ingrediente pentru 4 portii:
- 8 pulpe superioare
- 2 linguri ulei de masline
- 3 cepe
- 1 lingurita praf de ghimbir
- 1 lingurita boia
- 1/2 lingurita praf de curry
- cateva fire de sofran
- 500 ml supa de pui
- 200 g caise deshidratate
Mod de preparare:
2 Turnati supa de pui/concentrat de pui si caisele deshidratate. Acoperiti vasul cu un capac si fierbeti inabusit, la foc mic, timp de 20 de minute. Potriviti de sare si piper si presarati cateva frunze de menta. Serviti cu cuscus fierbinte si unt.
Iată cea mai simplă rețetă de pulpe de pui cu cartofi la cuptor!
Pofta buna!
Îți recomandăm să încerci și aceste rețete de pulpe de pui la cuptor, gata în 30 de minute!