Problema de sănătate cu care se confruntă Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a. Ce au în comun cele două?

Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a problema de sănătate

Fac parte din familia regală britanică, dar acesta nu este singurul lucru pe care Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a îl au în comun. Puțini sunt cei care știu că atât ducesa de Cambridge, cât și regina Elisabeta a II-a se confruntă cu o problemă de sănătate destul de severă.

Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton sunt văzute zâmbind mai tot timpul atunci când participă la evenimentele publice, dar acest lucru nu înseamnă că întotdeauna se simt minunat. De cele mai multe ori, în spatele zâmbetului larg se ascund stări de disconfort.

Problema de sănătate cu care se confruntă Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a. Ce au în comun cele două?

Problema de sănătate cu care se confruntă Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a este răul de mișcare și cum în majoritatea situațiilor acestea se deplasează fie cu trăsura trasă de cai, fie cu mașina, este de înțeles de ce simptomele neplăcute le dau celor două mari bătăi de cap.

Lupta pe care Kate Middleton o duce împotriva răului de mișcare a ieșit la iveală după ce aceasta a fost surprinsă având o privire tristă și un comportament ușor tensionat atunci când se afla în trăsură, în timpul evenimentului Trooping the Color. Un expert în limbajul corpului a dezvăluit că, în realitate, ducesa de Cambridge nu se simțea tocmai bine.

“Adevărul este că ducesa de Cambridge se simte rău și nu se bucură prea mult de călătoria cu trăsura. Îngrijorată că i s-ar putea face rău într-o astfel de ocazie importantă cum este Trooping the Color, este normal ca ducesa să fie stresată. Protocolul nu i-a dat de ales și a trebuit să suporte deplasările cu trăsura.”, a spus o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit thesun.co.uk.

Cu aceeași problemă se confruntă și regina Elisabeta a II-a. În 1953, atunci când a avut loc ceremonia de încoronare, aceasta a fost nevoită să facă o călătorie de două ore cu trăsura și a descris întreaga întâmplare ca fiind oribilă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Madonna s-a fotografiat în sutien și a stârnit o mulțime de controverse. Ce detaliu i-a deranjat pe fani?

Panică la Palatul Buckingham. Incredibil ce s-a descoperit în bucătăria palatului

Cât costă o fotografie cu Sylvester Stallone? Fanii actorului sunt revoltați: Este o rușine pentru că ai avea nevoie să îți vinzi un rinichi pentru a…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete