Priyanka Chopra, imagine adorabilă alături de fiica sa. Până acum îi ascundea fața: „Am vreo 7 camere de luat vederi în camera ei”

Priyanka Chopra și Nick Jonas au devenit părinții unei fetițe prin intermediul unei mame surogat în urmă cu un an și au ținut-o departe de ochii publicului până acum. Într-un moment emoționant, cuplul a arătat în sfârșit chipul fiicei lor în timpul unei ieșiri publice, oferindu-le fanilor o imagine a vieții lor de familie.

Înainte de acest eveniment, cuplul a ținut fața lui Malti departe de rețelele de socializare. Cea mai recentă fotografie de familie a lui Priyanka Chopra și Nick Jonas cu fiica lor Malti a fost împărtășită imediat după ce aceasta și-a sărbătorit prima aniversare. Frumoasa vedetă a postat o serie de fotografii adorabile cu fiica ei, dar i-a acoperit în continuare fața cu o inimioară albă.

În timp ce frații Jonas Brothers au fost onorați cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, superba actriță, mamă și soție și-a ocupat locul în rândul din spatele talentatului muzician. În brațele ei se afla nimeni alta decât scumpa ei fiică, Malti Marie.

Micuța în vârstă de un an a fost îmbrăcată într-un costum din două piese, cu o fundiță albă delicată pe cap. În timpul discursului, Nick Jonas a profitat de un moment pentru a-și exprima dragostea pentru soția și fiica sa.

„Pentru frumoasa mea soție, tu ești pacea mea în haos, ancora mea în furtună și sunt veșnic recunoscător că sunt căsătorit cu tine. Să fiu părinte alături de tine este cel mai mare dar, Malti Marie”, a spus el, scrie Bright Side, făcând o pauză pentru a-i spune un „bună” copilei sale, „abia aștept să mă întorc aici peste 15 ani și să te fac să roșești în fața tuturor prietenilor tăi.”

The Fashion Awards 2021SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Într-un interviu emoționant, Priyanka Chopra a vorbit despre impactul profund pe care maternitatea l-a avut asupra vieții sale.

„Au fost 20 de ani de agitație și de muncă la viteză amețitoare. Întotdeauna am fost mereu: “Care este următorul lucru?”. Dar acum simt că am un țel, un sentiment de calm, pentru că fiecare decizie ajunge să fie despre ea”, a declarat actrița.

De asemenea, a dezvăluit că îi place să o supravegheze îndeaproape pe prețioasa ei micuță, spunând: „Am vreo 7 camere de luat vederi în camera ei. Chiar nu este nimic mai satisfăcător decât să-i vezi fața imediat ce deschide ochii”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete