Nicolas Cage a trecut prin patru divorțuri pentru a-și găsi adevărata dragoste: „Știu că cinci e mult”

Nicolas Cage, ca mulți dintre noi, a avut parte de urcușuri și coborâșuri în viața sa amoroasă. În ciuda tuturor dificultăților, el a refuzat să renunțe la ideea de a găsi dragostea adevărată. El a intrat acum în a cincea căsătorie și păstrează speranța că aceasta va fi cea potrivită.

Nicolas Cage a arătat că este capabil să aibă convingeri și aspirații romantice în timpul primei sale căsnicii.

În 1987, Nicolas Cage a avut o întâlnire întâmplătoare cu Patricia Arquette la un restaurant. În timpul acestei întâlniri, el a cerut-o în căsătorie, dar ea a refuzat inițial. Fără să se descurajeze, Cage i-a propus să pornească împreună într-o “misiune”, scopul fiind acela de a îndeplini o serie de sarcini stabilite de Arquette.

Printre aceste sarcini se numărau obținerea unui autograf al lui J.D. Salinger, furtul unei statui Bob’s Big Boy și obținerea unei orhidee negre, printre alte provocări. În ciuda faptului că inițial a considerat sarcinile imposibile, Arquette a început să primească fiecare element de pe lista ei, unul câte unul. Deși actorul a reușit să îndeplinească toate sarcinile, ea a refuzat totuși să se căsătorească cu el. Cu toate acestea, ea a fost de acord să meargă la o primă întâlnire cu el.

S-au întâlnit pentru o perioadă de timp, dar în cele din urmă au pus capăt relației lor din cauza vitezei cu care aceasta a avansat. Câțiva ani mai târziu, în 1995, Arquette l-a contactat pe Cage și și-a exprimat disponibilitatea de a se căsători. Din nefericire, uniunea lor a fost de scurtă durată și au finalizat divorțul în 2001.

În anul 2000, Nicolas Cage a avut ocazia să o întâlnească pe Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, la o reuniune mondenă. A simțit imediat o legătură puternică cu ea și a fost captivat de ochii ei frumoși și plini de viață, după cum a spus chiar el.

În ciuda faptului că relația lor a avut suișuri și coborâșuri, marcată de un tipar de despărțire și reluare a poveștii de dragoste, au decis în cele din urmă să se căsătorească în august 2002. Cu toate acestea, după numai câteva luni, au intentat divorțul, care a fost finalizat în mai 2004.

La două luni după ce a cunoscut-o pe Alice Kim, Nicolas Cage, care avea 40 de ani la acea vreme, a decis să se căsătorească cu aceasta, care avea doar 19 ani. Motivul principal a fost că ea îl putea însoți la locul de filmare al peliculei Lord of War, dar și pentru că între ei s-a înfiripat o dragoste profundă.

Inițial, mama lui Kim nu a fost de acord cu diferența de vârstă dintre ei, dar, în timp, Cage a reușit să o cucerească. La un an de la căsătoria lor, Kim a dat naștere fiului lor Kal-El. Căsnicia de 12 ani dintre Cage și Kim s-a încheiat în mod neașteptat, lăsându-l pe Cage singur la vârsta de 54 de ani. În ciuda acestui fapt, cei doi au rămas în relații bune, iar Kim a participat chiar la cea de-a cincea nuntă a lui Cage.

Cea mai scurtă căsnicie a lui Nicolas Cage

Celebrul actor și Erika Koike, un make-up artist, aveau o relație de un an înainte de a decide să se căsătorească în Las Vegas, în 2019. Cu toate acestea, la scurt timp după ceremonie, acesta și-a dat seama că a făcut o greșeală și a cerut anularea căsătoriei la doar patru zile după nuntă, scrie Bright Side.

În ciuda faptului că mariajele sale anterioare nu au funcționat, Nicolas Cage a rămas optimist și a decis să mai încerce o dată.

Nicolas Cage a cunoscut-o pe actuala sa soție, Riko Shibata, prin intermediul unor prieteni comuni, în timp ce se afla în Japonia pentru filmările la “Prizonierul din Țara Fantomelor”. În ciuda faptului că mariajele sale anterioare s-au încheiat cu un divorț, Cage era încă deschis la ideea căsătoriei și a cerut-o în căsătorie pe Shibata prin FaceTime în timp ce aceasta se afla în Japonia. Shibata a acceptat și au avut o ceremonie intimă în februarie 2021.

Într-un interviu, Cage și-a exprimat fericirea în actuala căsătorie și a declarat că soția sa este unul dintre lucrurile sale preferate din lume. El a recunoscut că cinci căsnicii sunt multe, dar crede că a luat decizia corectă de data aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete