Priyanka Chopra, dezvăluiri despre trauma suferită după o operație chirurgicală: „De fiecare dată când mă uitam în oglindă, vedeam un străin”

A te uita în oglindă, un gest foarte cotidian cu care mulți dintre noi începem ziua, a devenit o tortură pentru actrița Priyanka Chopra la un moment dat în viața ei. Ea, care astăzi este binevenită pe covoarele roșii și la cele mai importante evenimente din showbiz, s-a simțit în trecut izolată și chiar respinsă de mediul în care trăiește din cauza unei erori medicale.

Înainte ca Priyanka Chopra să devină celebră la nivel internațional, ea își făcuse deja un nume în India natală ca actriță de la Bollywood și personalitate publică. La începutul noului mileniu, un concurs de frumusețe a ajutat-o să pornească cu dreptul în cariera sa artistică, pentru ca apoi să se confrunte cu un eșec dureros care a marcat-o fizic și emoțional.

Deși dorința ei era să meargă în Australia pentru a studia ingineria aerospațială, totul s-a schimbat când fratele ei mai mic, care avea 10 ani, a încurajat-o să se înscrie ca Miss India la concursul de frumusețe Miss World.

Ea, care nu știa prea multe despre astfel de competiții și nu avea nicio experiență anterioară, a decis să urmeze ideea fratelui ei mai mic.

„Eram atât de emoționată, mă simțeam ca un câine cu coada între picioare”, și-a amintit ea despre prezentarea ei în costum de baie, scrie Bright Side.

Spre surprinderea ei, nimic din toate acestea nu s-a observat pe scenă, iar ea a avansat atât de mult la fiecare dintre probe încât a ajuns să încânte publicul și juriul de calificare. În cele din urmă, a câștigat coroana de Miss World 2000. În anul următor, îndeplinindu-și obligațiile de regină a frumuseții, a făcut numeroase călătorii și apariții publice. La finalul programului ei încărcat, Priyanka s-a ales cu ceea ce părea a fi o „răceală prelungită”, iar ea credea că este vorba doar de o infecție foarte gravă a sinusurilor.

Cu toate acestea, acest disconfort nu a dispărut, așa că a căutat ajutor medical. „Aveam probleme de respirație, iar acesta este un lucru pe care o persoană cu astm nu îl poate ignora”. Ceea ce au crezut că este o răceală s-a dovedit a fi un polip nazal care trebuia îndepărtat în sala de operație. Intervenția chirurgicală trebuia să fie o procedură medicală de rutină, fără complicații, dar lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau.

Priyanka Chopra SightingSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În mijlocul intervenției, medicul a făcut o greșeală care a sfârșit prin a face ca septul actriței să se rupă. Din această cauză, aspectul feței ei s-a schimbat complet. Chopra și-a amintit că a fost un moment șocant:

„Când a venit momentul să îndepărtăm bandajele și s-a descoperit starea nasului meu, eu și mama mea am fost îngrozite. Nasul meu original dispăruse. Fața mea arăta complet diferită. Nu mai eram eu”.

Confruntată cu acest dezastru, Priyanka Chopra s-a simțit „devastată și fără speranță”. “De fiecare dată când mă uitam în oglindă, vedeam un străin și nu credeam că îmi voi putea recăpăta vreodată stima de sine după acea lovitură”.

În timp ce se confrunta cu toate aceste sentimente, un disconfort suplimentar a venit să înrăutățească totul. Priyanka era deja destul de populară în India la acea vreme, așa că schimbarea ei fizică evidentă a devenit un subiect comun în presa locală, care a început să o numească „Plastic Chopra”.

Dintr-o dată, ea nu a fost decât un spectator care a asistat la cum imaginea ei s-a dus de râpă și, odată cu ea, reputația pe care se străduise atât de mult să și-o construiască la Bollywood. După schimbare, a fost exclusă din două filme pentru care semnase deja un contract, iar într-un al treilea, în care trebuia să joace, a sfârșit prin a avea doar un rol secundar. A fost nevoită să se supună mai multor operații pentru a corecta greșeala acelei prime intervenții, purtând foarte intim procesul de recuperare fizică și psihică.

Între timp, ea nu a renunțat la cariera sa, indiferent de comentariile negative și răutăcioase pe care le-a primit cu privire la aspectul ei. La un moment dat, un producător i-a sugerat să își „ajusteze proporțiile” și să își facă alte intervenții estetice, cum ar fi mărirea feselor și a sânilor, pentru a avea vreo șansă de a reuși în industrie. Dar ea, conștientă de consecințele acelei operații teribile, nu a fost dispusă să se supună unor astfel de intervenții.

În ciuda acuzațiilor care păreau să o forțeze să explice motivele schimbărilor sale faciale, ea a rămas fermă în decizia sa de a păstra această parte a vieții sale ascunsă de mass-media și de a face o impresie bună în timp ce încerca să urce treptele lumii actoricești.

„Eu sunt o artistă. Voi face tot posibilul să vă fac să râdeți și să vă fac să plângeți, dar doar pentru că sunt o persoană publică nu înseamnă că tot ce ține de viața mea trebuie să fie de notorietate publică. Eu aleg ce împărtășesc și când o fac”, a declarat vedeta, noteaza Bright Side.

Dar jugul acela tăcut pe care îl târa nu o încetinea. Scuturându-se de praf, s-a mutat în Statele Unite și a debutat pe piața americană ca și cântăreață, lansând în 2012 un single pe care NFL l-a ales în anul următor pentru a deschide sezonul 2013. Doi ani mai târziu a venit marele ei succes pe micul ecran cu Quantico, o producție pentru care a fost recunoscută ca fiind prima actriță sud-asiatică care a fost capul de afiș al unui serial american.

În același timp, a venit și împăcarea cu fizicul ei. „Deși au fost câțiva ani în care am văzut un străin care mă privea de fiecare dată când mă uitam în oglindă, m-am obișnuit cu acest chip. Nu mai sunt surprinsă când mă privesc. M-am împăcat cu acest eu ușor diferit”.

Ani mai târziu, când a reușit în sfârșit să își vindece rănile sufletului, și-a făcut publică experiența și lecțiile învățate pe parcurs. Ea a considerat că este o modalitate bună de a servi, poate, drept sursă de inspirație pentru a depăși acele situații care ne macină stima de sine. “Acesta este chipul meu. Acesta este corpul meu. Poate că nu sunt perfectă, dar aceasta sunt eu.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete