Nick Jonas și Priyanka Chopra, părinți pentru prima oară: „Și-au dorit un copil de ceva vreme”

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit la sfârșitul anului 2018. Ulterior, au apelat la o mamă surogat care a născut o fetiță prin surogat pe 15 ianuarie.

Proaspeții părinți sunt încântați să înceapă o nouă viață alături de fiica lor. Cuplul se bucură de primul copil datorită unei mame surogat. Aceasta a născut sâmbătă, 15 ianuarie, însă vedetele au anunțat vestea cea mare pe Instagram pe 21 ianuarie.

„Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că avem un bebeluș datorită unei mame surogat. Respectați-ne intimitatea în această perioadă specială, când ne concentrăm asupra familiei noastre. Vă mulțumim foarte mult', a fost mesajul postat de Priyanka Chopra pe Instagram.

„Amândoi sunt cu adevărat dornici să fie părinți. Sunt extrem de entuziasmați', a declarat o persoană din domeniul muzicii pentru PEOPLE.

Jonas și Chopra, care s-au căsătorit în decembrie 2018, la șapte luni după ce au început să se întâlnească, și-au exprimat mereu interesul de a-și extinde familia.

„Nick și Priyanka își doresc un copil de ceva vreme', a adaugat insiderul.

„Acesta este un moment fericit pentru toți. Nick și Priyanka sunt cu siguranță pregătiți pentru această nouă provocare din viața lor. Este ceva ce și-au dorit amândoi. Acum este timpul lor și nu ar putea fi mai pregătiți să crească un copil', a mai spus o altă sursă.

Demi Moore Looks Chic In A Sparkling Dress Arriving At The British Fashion Awards Along With Priyanka Chopra And Nick JonasSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nick Jonas și Priyanka Chopra se gândeau deja să-și mărească familia când și-au cumpărat împreună conacul din Encino, California, în 2019, potrivit unei surse imobiliare. Acesta spune că cei doi au petrecut luni de zile renovând reședința pentru a o face mai confortabilă și mai primitoare.

Fetița lui Jonas și Chopra se alătură unui trio de veri cu care să se joace, inclusiv fiicele lui Kevin Jonas, Valentina Angelina , în vârstă de 5 ani, și Alena Rose, în vârstă de 7 ani, plus fetița lui Joe Jonas și Sophie Turner, Willa, în vârstă de un an.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete