Prințul William: „Toată viața l-am sprijinit pe fratele meu, dar acum nu mai pot face asta”

Prințul William: „Toată viața l-am sprijinit pe fratele meu, dar acum nu mai pot face asta”

Ruptura din familia regală britanică se adâncește și mai mult. Ducii de Sussex au decis să se retragă din ceea ce înseamnă activitatea monarhiei, iar ceilalți membrii au început să iasă cu declarații.

Dacă Regina Elisabeta a II-a a ieșit cu o declarație echilibrată, fratele mai mare al Ducelui de Sussex, Prințul William, a avut un mesaj mult mai dur.

„Toată viața l-am sprijinit pe fratele meu, dar acum nu mai pot face asta. Suntem entități separate, a declarat ducele de Cambridge, conform The Guardian.

Sunt trist din această cauză. Tot ce putem face și tot ce pot face eu este să încerc să îi susțin și să sper că, la timpul potrivit, toți vom fi pe aceeași lungime de undă. Vreau ca toată lumea să joace în aceeași echipă', a conchis William.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că plănuiesc să renunțe la rangul de membri ‘seniori ai familiei regale britanice, urmând să se mute în america de Nord. Mai mult, Ducele și Ducesa de Sussex au declarat că vor să devină independenți financiar.

După multe luni de reflecții și discuții în familie, am ales să facem o schimbare anul acesta, prin a ne clădi un nou rol în cadrul acestei instituții regale.

Intenționăm să facem un pas în spate ca membri e prim plan ai familiei regale și să muncim pentru a deveni independenți financiar, continuând în același timp să o sprijinim total pe regină, au transmis Meghan Markle și Prințul Harry.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete