Prințul William a fost testat pozitiv cu Covid-19, în luna aprilie

Prințul William a fost testat pozitiv cu Covid-19, în luna aprilie

Ducele de Cambridge a contactat Covid-19 la începutul acestui an, au declarat pentru BBC surse din palat. Se pare că a avut rezultate pozitive în aprilie în același timp cu tatăl său, prințul de Wales.

Potrivit ziarului Sun, care a raportat prima dată povestea, prințul William, în vârstă de 38 de ani, și-a păstrat diagnosticul privat pentru a nu panica oamenii. Palatul Kensington, biroul și casa prințului William, au refuzat să dea declarații oficiale.

Prințul William, al doilea la tron, nu a povestit nimănui despre rezultatul său pozitiv al testului, deoarece „se întâmplau lucruri importante în țară și nu voiam să îngrijorez pe nimeni', potrivit Sun.

El a fost tratat de medicii palatului și a urmat îndrumările guvernamentale izolându-se la casa familiei Anmer Hall, din Norfolk, a adăugat ziarul. Corespondentul regal al BBC, Jonny Dymond, a declarat că starea prințului William poate nu a fost dezvăluită public la vremea respectivă, deoarece este posibil să fi vrut să evite alte temeri, având în vedere perioada dificilă prin care trece Marea Britanie.

Prințul Charles a contactat coronavirus în martie și a petrecut șapte zile auto-izolându-se în Scoția după ce a prezentat simptome ușoare.

La acea vreme, ducesa de Cornwall a avut rezultate negative, însă s-a autoizolat timp de 14 zile. Prințul din Țara Galilor, în vârstă de 71 de ani, a declarat ulterior că „a scăpat destul de ușor'.

În timpul primului său angajament public după recuperarea de la coronavirus, prințul Charles a spus că nu și-a recăpătat pe deplin simțul gustului și mirosului.

În aprilie, Boris Johnson a fost internat în spital după ce a dat rezultate pozitive pentru virus. Premierul a fost mutat la terapie intensivă și ulterior a mulțumit medicilor pentru toate eforturile, spunând că viața sa „ar fi putut merge în orice sens'.

Marea Britanie a înregistrat alte 23.254 de cazuri noi de coronavirus duminică, totalul fiind de 1.034.914 cazuri de la începutul pandemiei, iar numărul total de decese în Marea Britanie este de 46.717.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro