Prințul William a fost testat pozitiv cu Covid-19, în luna aprilie

Prințul William a fost testat pozitiv cu Covid-19, în luna aprilie

Ducele de Cambridge a contactat Covid-19 la începutul acestui an, au declarat pentru BBC surse din palat. Se pare că a avut rezultate pozitive în aprilie în același timp cu tatăl său, prințul de Wales.

Potrivit ziarului Sun, care a raportat prima dată povestea, prințul William, în vârstă de 38 de ani, și-a păstrat diagnosticul privat pentru a nu panica oamenii. Palatul Kensington, biroul și casa prințului William, au refuzat să dea declarații oficiale.

Prințul William, al doilea la tron, nu a povestit nimănui despre rezultatul său pozitiv al testului, deoarece „se întâmplau lucruri importante în țară și nu voiam să îngrijorez pe nimeni', potrivit Sun.

El a fost tratat de medicii palatului și a urmat îndrumările guvernamentale izolându-se la casa familiei Anmer Hall, din Norfolk, a adăugat ziarul. Corespondentul regal al BBC, Jonny Dymond, a declarat că starea prințului William poate nu a fost dezvăluită public la vremea respectivă, deoarece este posibil să fi vrut să evite alte temeri, având în vedere perioada dificilă prin care trece Marea Britanie.

Prințul Charles a contactat coronavirus în martie și a petrecut șapte zile auto-izolându-se în Scoția după ce a prezentat simptome ușoare.

La acea vreme, ducesa de Cornwall a avut rezultate negative, însă s-a autoizolat timp de 14 zile. Prințul din Țara Galilor, în vârstă de 71 de ani, a declarat ulterior că „a scăpat destul de ușor'.

În timpul primului său angajament public după recuperarea de la coronavirus, prințul Charles a spus că nu și-a recăpătat pe deplin simțul gustului și mirosului.

În aprilie, Boris Johnson a fost internat în spital după ce a dat rezultate pozitive pentru virus. Premierul a fost mutat la terapie intensivă și ulterior a mulțumit medicilor pentru toate eforturile, spunând că viața sa „ar fi putut merge în orice sens'.

Marea Britanie a înregistrat alte 23.254 de cazuri noi de coronavirus duminică, totalul fiind de 1.034.914 cazuri de la începutul pandemiei, iar numărul total de decese în Marea Britanie este de 46.717.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro