Prințul Louis împlinește 1 an. Reprezentanții Casei Regale Britanice au publicat un portret al micuțului, tradiție respectată și în cazul Prințului George și Prințesei Charlotte

Prințul Louis

Printul Louis împlinește 1 an pe data de 23 aprilie 2019. Cu acest prilej, reprezentanții Casei Regale Britanice au făcut public un portret al micuțului, tradiție respectată și în cazul fraților săi mai mari, George și Charlotte.

Prințul Louis împlinește 1 an. Micuțul va avea parte de o petrecere privată

La fel ca și în cazul Prințului George și a Prințesei Charlotte, petrecerea aniversară va fi una privată. Implicarea Ducesei de Cambridge în organizarea petrecerii aniversare nu este deloc surprinzătoare, mama sa, Carole Middleton, dezvăluind în trecut cât de importante sunt zilele de naștere pentru fiica sa.

Citeste si Prințul Charles și Prințul Louis, o imagine care i-a cucerit pe internauți – Dovada că Prințul Charles este un bunic devotat

În ordinea succesiunii la tron, Prințul Louis este al cincilea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a și al Ducelui de Edinburgh. Prima apariție publică a micuțului a avut loc la câteva ore după naștere, în brațele mamei sale pe treptele maternității Lindo Wing, de la spitalul St Mary’s din Paddington, Londra.

Deși Louis nu a avut până acum apariții publice, pe conturile de social media ale Kensington Palace au fost publicate imagini de la diferite evenimente, precum botezul acestuia. Cea mai recentă imagine oficială cu micuțul prinț a fost făcută la Anmer Hall și a fost publicată înainte de Crăciun, fiind vorba despre felicitarea oficială.

Unde își petrec Ducii de Cambridge vacanța de Paște

Kate Middleton și Prințul William, alături de cei trei copii, își petrec vacanța de Paște în Anmer Hal, familia fiind fotografiată recent la cursele de cai Burnham. Prințul Louis lipsește, însă, din aceste poze, el fiind cel mai probabil acasă, în grija bonei sale, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Prenumele Louis, pe care îl poartă și Prințul George, este un omagiu adus Contelui Mountbatten, unchi al Prințului consort Philip, asasinat de Armata Republicană Irlandeză (IRA).

Citeste si Motivul pentru care bona Familiei Regale nu folosește niciodată cuvântul copil'

Surse foto: instagram, hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete