Prințul Charles și Prințul Louis, o imagine care i-a cucerit pe internauți – Dovada că Prințul Charles este un bunic devotat

Pe 14 noiembrie, Prințul Charles a împlinit 70 de ani și pentru a marca evenimentul așa cum se cuvine, membrii familiei regale britanice s-au lăsat fotografiați, iar portretul de familie a fost postat pe rețelele de socializare.

Familia regală britanică a publicat două fotografii în care apar prințul Charles și soția acestuia, Camilla, alături de prințul William, prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle și cei trei nepoți, prințesa Charlotte, prințul George și mezinul familiei, prințul Louis.

Prințul Charles apare în ipostaza de bunic fericit şi implicat. Total diferit faţă de stilul distant al mamei sale, suverana Marii Britanii, de a-şi trata membrii propriei familii.

O fotografie recent postată îl surprinde pe cel mai mic nepot al lui Charles în timp ce îi mângâie fața bunicului său. Iar Prințul Charles este mai fericit ca niciodată.


Imaginea aceasta este dovada clară ca este bunic devotat și topit după nepoţii săi.

Într-un documentar despre viața moștenitorului tronului Marii Britanii, Ducesa de Cornwall a povestit că Prințul Charles este un „un om excepțional’ care citește nepoților lui cărțile Harry Potter cu voci amuzante.

 

 

Charles este super fericit de când a aflat că o să fie iar bunic. În primăvara anului viitor, Harry şi Meghan îl vor face a patra oară bunic.

Când devii bunic este un moment unic în viaţa oricărei persoane', declara Prințul Charles după naşterea bebeluşului regal, primul copil al Prinţului William.
Este o parte diferită din viața ta. Marele lucru este să-i încurajezi, să le arăți lucrurile care sunt importante, bunica mea a făcut asta, a fost minunată'. Este foarte important să creezi o legătură atunci când sunt foarte mici', a declarat acesta.

 

Iulia Sandu

Foto: Facebook/The Cambridges.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati