Meghan Markle, mai naturală decât Kate Middleton în pozele oficiale cu bebelușul. Un expert în limbajul corporal explică ce mesaje a transmis Meghan

La două zile după ce a născut, Meghan Markle a apărut în fața presei pentru a-și prezenta bebelușul. În fotografiile care au făcut înconjurul lumii, vedem o tânără mămică fericită, dar obosită.

În orice caz, mult mai naturală decât apăruse cumnata ei, Kate Middleton, în fotografiile de după cele trei nașteri. Cel puțin asta susțin experții în limbajul corporal.

Meghan Markle, mai naturală decât Kate Middleton în pozele oficiale cu bebelușul

Meghan a apărut în fața presei cu un look sobru, într-o rochie albă fără mâneci, prinsă în talie cu o centură albă. O ținută foarte diferită de cea a cumnatei sale, care, la fiecare dintre cele trei nașteri, a părăsit spitalul îmbrăcată în rochii foarte colorate.

Citeste si Cum au reacționat Prințul George și Prințesa Charlotte când au aflat de nașterea vărului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Reacția lor a fost adorabilă

Și asta nu a fost singura diferență dintre cele două ducese. Conform lui Patti Wood, expert în limbajul corporal, Meghan Markle a părut mult mai naturală decât Kate. În primul rând, Ducii de Sussex au dat impresia unui întreg: “S-au prezentat ca un front unit“, spune jurnalista Susan Constantine, și ea expertă în limbaj corporal, pentru www.goodhousekeeping.com. Jurnalista a remarcat și faptul că picioarele celor doi erau aliniate orizontal: “Merg unul lângă altul, ceea ce indică faptul că sunt pe picior de egalitate“.

Și chiar dacă Meghan a părut destul de în largul ei în fața jurnaliștilor, au existat, totuși, semne de anxietate: “Și-a trecut mâna prin păr de prea multe ori. Sigur, ăsta este un obicei de-al ei, dar de data asta a făcut-o de mult prea multe ori”, spune și Patti Wood pentru www.aol.co.uk. “Aș zice că acest gest indică un nivel crescut de axietate datorată faptului că este nevoită să-și expună public bebelușul și, astfel, să se expună eventualelor critici“, mai spune experta.

Ce mesaje a transmis comportamentul Prințului Harry din timpul prezentării bebelușului

Cât despre Prințul Harry, acesta a părut calm “într-o anumită măsură“, spune Patti Wood. În pozele oficiale, el este cel care ține în brațe bebelușul. “Modul în care-și ține fiul în brațe este plăcut și natural (…) Părea în largul său“, subliniază experta. Un natural care n-a putut fi observat la Ducii de Cambridge. Kate Middleton a fost cea care și-a ținut toți cei trei copii în brațe la ieșirea din maternitate.
Dincolo de acest eveniment – prezentarea bebelușilor regali -, devenit ritual în familiile regale, Meghan și Harry au fost naturali. Au vrut să pară că sunt un cuplu bine sudat și modern, totodată, și se pare că au reușit.
Sursa: gala.fr
Sursa foto
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete