Boala de care suferă Răzvan Fodor. Soția sa a dezvăluit totul: “Oricând poate face o criză mai serioasă”

boala de care suferă Răzvan Fodor (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au acceptat provocarea de a intra în cursa Asia Express, cei doi dorind să iasă învingători și să se întoarcă acasă cu marele premiu. În momentul în care a intrat în competiție, Răzvan Fodor și-a asumat un mare risc, soția sa dezvăluind boala de care suferă artistul.

La prima vedere pare că este perfect sănătos, dar în realitate, Răzvan Fodor se confruntă cu o afecțiune serioasă și care îi poate pune viața în pericol în anumite situații. Acesta este singurul motiv de îngrijorare al soției artistului, având în vedere condițiile grele pe care acesta va trebui să le suporte în călătoria prin Filipine și Taiwan.

Boala de care suferă Răzvan Fodor. Soția sa a dezvăluit totul: “Oricând poate face o criză mai serioasă”

Se cunosc multe detalii despre el, dar nu și acesta legat de starea sa de sănătate. Soția lui Răzvan Fodor a dezvăluit că artistul a fost diagnosticat cu astm, dar că acest lucru nu l-a împiedicat să pornească în cursa pentru cei 30.000 de euro, premiul oferit câștigătorului competiției Asia Express.

Cu toate că afecțiunea poate fi ținută sub control, Irina Fodor recunoaște că în cadrul show-ului se poate întâmpla aproape orice și că există o serie de factori care pot declanșa o criză serioasă.

“Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă.”, a spus Irina, soția lui Răzvan Fodor, potrivit click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Răzvan Fodor.

Foto: facebook

Citește și:

O actriță celebră a fost grav accidentată! „O mică neatenție = contuzie, nas fracturat și un genunchi rănit' Care este starea ei în prezent?

Ce fiică superbă au Antonio Banderas și Melanie Griffith! Stella are 23 de ani și a pășit recent pe covorul roșu

Care a fost ultima dorință a lui Freddie Mercury? S-a aflat totul la 28 de ani de la moartea artistului

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete