Fiul Iulianei Tudor iubește mișcarea. Ce sporturi practică Tudor și care este preferatul lui?

Fiul prezentatoarei de televiziune Iuliana Tudor (42 de ani) este foarte atras de sport și de mișcare în general.

Fiul Iulianei Tudor iubește mișcarea. Ce sporturi practică Tudor și care este preferatul lui?

După o perioadă în care a făcut tenis, Tudor, acum în vârstă de 9 ani, și-a îndreptat atenția către scrimă, pe care o practică de aproape 3 ani.

„Tudor este foarte pasionat de scrimă. A început cu câte două lecţii pe săptămână, dar pentru că îi place foarte mult, merge de trei ori pe săptămâna acum.

A participat și la două concursuri, cel mai important – Riposta Cup – o competiție internațională cu sportivi din mai multe țări din Europa. Sunt foarte mândră de el!”, a mărturisit Iuliana Tudor, potrivit Libertatea.ro.

Pe lângă scrimă, fiul Iulianei mai practică înotul şi tenisul de câmp. În plus, Tudor ia și lecții de pian.

Chiar zilele trecute, cei doi au fost împreună la Evenimentul Internațional Riposta Cup-U17, organizat în parteneriat cu Federația Română de Scrimă.

Iuliana Tudor și soțul ei, Răzvan Văcăroiu, formează un cuplu de 23 de ani. Perechea s-a căsătorit în anul 2001.

Cum s-au cunoscut?

„Ne-am cunoscut în biserică, la slujba de Înviere, acasă, în Băicoi. Eram vecini, dar nu ne știam.

Atunci ne-am întâlnit și m-a întrebat, banal, cât e ceasul. Așa s-a legat totul. Numai că, după o săptămână, i-am spus că ne despărțim.

Mi-era cumva teamă. Este o diferență de 8 ani între noi. Mi se părea mult … mi se părea că are intenții mult prea serioase pentru cine eram eu atunci.

M-a cautat din nou și a complotat cu mama să vină de ziua mea (împlineam 18 ani) cu o surpriză … multe, foarte multe flori. Atunci am ales să văd ce se mai întamplă și am lăsat lucrurile în voia lor.

Nu mi-am mai propus nimic și, în general, când nu-mi mai propun nimic, îmi ies cele mai bune lucruri din viață. Așa s-a întâmplat și cu el”, a povestit Iuliana, în urmă cu ceva timp, potrivit Playtech.ro.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum vor trece Justin Timberlake și Jessica Biel peste infidelitatea artistului? „A fost clar neadecvat și ceva ce ar fi făcut orice soție să nu se simtă ok’

Și-a pus căsnicia în pericol prin acest gest! Cântărețul a fost surprins ținând o altă femeie de mână. El și soția lui au împreună un fiu în vârstă de patru ani

Cunoscută actriță de la Teatru de Revistă a fost dată jos din taxi pentru că avea cățelușul cu ea… se întâmplă în România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete