Motivul pentru care prințul Harry nu dorește să semneze un contract prenupțial înainte de căsătoria cu Meghan Markle

Mai este foarte puțin până la căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle și chiar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să încheie un contract prenupțial înainte de marele eveniment, surse apropiate prințului Harry au anunțat că acesta nu va semna un astfel de act.

De ce prințul Harry nu dorește să semneze un contract prenupțial înainte de căsătoria cu Meghan Markle?

Chiar dacă are o avere estimată la aproximativ 30 de milioane de lire sterline, prințul Harry nu dorește să își protejeze bunurile financiare de cea care urmează să îi devină soție, dovedind încă o dată iubirea pe care i-o poartă logodnicei sale. Cu toate că Meghan Markle a mai fost căsătorită și a divorțat, prințul Harry nu vede în acest lucru o amenințare, acesta fiind sigur că mariajul cu frumoasa actriță va fi unul de durată. Astfel, apropiații acestuia au dezvăluit că prințul Harry nu ia în calcul semnarea unui contract prenupțial înainte de căsătoria cu Meghan Markle, potrivit dailymail.co.uk.

Cu toate că atât prințul Harry, cât și Meghan Markle au reușit să strângă sume importante de bani și și-ar putea dori ca acestea să fie protejate în cazului unui eventual divorț, cei doi nu vor semna un contract prenupțial. Prințul Harry a luat modelul fratelui său mai mare, prințul William, care a respins ideea de a semna un astfel de act înainte de căsătoria cu Kate Middleton.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, ceremonia având loc începând cu ora 12.00, la capela Saint George de la castelul Windsor. Slujba va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Lucrurile pe care Regina Elisabeta a II-a le ține mereu în geantă

A câștigat rolul vieții ei, dar totul s-a transformat într-un blestem. De ce nu a reușit Michele Mercier să își găsească fericirea?

Jennifer Lopez, dezvăluiri despre drama pe care a trăit-o la începutul carierei:'Mi-a cerut să îmi scot bluza şi…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete