Dezvăluiri șocante: Prințul Harry a căzut în patima alcoolului și a drogurilor după moartea mamei sale

Dezvăluiri șocante: Prințul Harry a căzut în patima alcoolului și a drogurilor după moartea mamei sale

Prințul Harry a declarat, de curând, că obișnuia să consume băuturi alcoolice pentru a încerca să facă față traumei morții mamei sale. De asemenea, acesta era dispus să ia droguri pentru a se simți altfel anxietatea și tristețea provocată de dispariția celei care i-a dat viață, deși trecuse mai mult de un deceniu.

Prințul Harry a făcut declarații cu adevărat șocante, spunând că suferea de atacuri de panică, mai ales când își amintește cum a fost înmormântarea Prințesei Diana.

Diana, prințesa de Wales, a murit într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de fotografi la Paris în august 1997.

Vorbind cu Oprah, Harry a descris că între 28 și 32 de ani a trăit clipe de coșmar, în care a avut atacuri de panică și anxietate severă.

„Eram dispus să beau, eram dispus să iau droguri, eram dispus să încerc și să fac lucrurile care mă făceau să mă simt altfel decât simțeam', a declarat Prințul Harry.

Ducele de Sussex a povestit că ieșirile de vineri sau de sâmbătă seara nu erau pentru a se bucura, „ci pentru că încercam să maschez ceva'.

La înmormântarea prințesei inimilor, Prințul Harry mergea în spatele sicriului alături de fratele, tatăl, unchiul și bunicul său.

„Tot ce îmi amintesc de atunci este sunetul copitelor cailor care mergeau de-a lungul drumului. Era ca și cum aș fi fost în afara corpului meu și mergeam să fac doar ceea ce se aștepta de la mine. Arătând o zecime din emoția pe care o arătau toți ceilalți: aceasta era mama mea, nici măcar nu ai întâlnit-o niciodată', a mai povestit acesta.

Prințul, în vârstă de 36 de ani, a făcut campanie pentru normalizarea discuțiilor despre sănătatea mintală și a început să vorbească în detaliu despre experiențele sale personale trăite recent.

În martie, el și soția sa Meghan au fost intervievați de Oprah despre viața lor în Familia Regală și impactul acesteia asupra sănătății lor mentale. Și într-un podcast săptămâna trecută, prințul Harry a spus că este hotărât să „rupă ciclul durerii' creșterii sale pentru a nu-i afecta pe proprii copii și a spus că a mers la terapie.

Ducele a spus că cei 10 ani petrecuți în armată au reprezentat cel mai fericit moment din viața sa, deoarece nu a existat un „tratament special' pentru el.

A părăsit armata la 30 de ani și și-a întâlnit viitoarea soție un an mai târziu.

Ducele a spus că membrii familiei i-au spus la un moment dat „doar joacă rolul și viața ta va fi mai ușoară'.

„Dar am o mare parte din mama mea în mine. Mă simt ca și cum aș fi în afara sistemului, dar sunt încă blocat acolo. Singura modalitate de a te elibera este să spui adevărul', a spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete