Prințul George a moștenit o abilitate deosebită de la unchiul său, ducele de Sussex

Recent, prințesa Kate a făcut un comentariu rar despre copiii ei, împărtășind faptul că prințul George, cel mai mare, își îmbunătățește abilitățile de rugby la școală.

Copilul de nouă ani avansează de la tag rugby la touch rugby și învață cum să placheze și există un motiv pentru care mândra mamă crede că fiul ei este atât de priceput la acest sport.

„Pentru că este înalt, are fizicul necesar”, a împărtășit ea, scrie Hello Magazine.

Prințul George nu este singurul jucător de rugby din familia regală, unchiul său, Prințul Harry, a fost, de asemenea, cunoscut pentru iscusința sa în acest sport, în special atunci când studia la Eton.

Scriind despre dragostea sa pentru rugby în timpul anilor de școală, Harry a povestit în cartea sa de memorii, Spare: “Am practicat toate sporturile, deși rugby-ul mi-a cucerit inima. Un joc frumos, plus o scuză bună pentru a intra foarte tare în lucruri”.

Fratele mai mic al prințului George, Louis, în vârstă de 4 ani, iubește, de asemenea, rugby-ul, potrivit prințesei Kate.

În timpul unui meci cu echipa de rugby în scaun cu rotile a Angliei, Prințesa de Wales a declarat: “Louis este înnebunit după rugby”, înainte de a adăuga: “Cu toții iubesc sportul. Sunt la o vârstă la care le place să alerge”.

În timp ce pasiunea lui Harry se rezuma în primul rând la rugby, nepoții și frumoasa sa, prințesa Charlotte, par să aibă gusturi mai diverse, bucurându-se de tenis, fotbal și gimnastică. Micuții prinți au primit cu siguranță pregătire de top atunci când vine vorba de pasiunile lor, prințul George luând lecții de la campionul Roger Federer în 2017.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete