Ce a pățit prințesa Diana chiar în ziua nunții cu prințul Charles? Incidentul petrecut cu doar câteva ore înainte de ceremonie

Nunta prințesei Diana cu prințul Charles a fost una fastuoasă și care a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură. Pe lângă emoțiile pe care prințesa Diana le-a avut înainte de eveniment, un incident petrecut cu doar câteva ore înainte de ceremonie i-a dat mari bătăi de cap miresei.

O nuntă regală este total diferită de cele cu care suntem obișnuiți. Regulile pe care mirii trebuie să le respecte în ziua cea mare se pot transforma într-un factor de stres și pentru că toate privirile sunt ațintite asupra lor, aceștia se străduiesc să facă lucrurile perfect.

Ce a pățit prințesa Diana chiar în ziua nunții cu prințul Charles?

În ziua nunții cu prințul Charles, prințesa Diana a purtat o rochie impresionantă și care a rămas în memoria foarte multor persoane. Deși ținuta a fost spectaculoasă, trena foarte lungă și volumul rochiei au pus-o în dificultate pe prințesa Diana, iar acest lucru nu s-a întâmplat doar în timpul nunții, ci și înainte de eveniment.

Barbara Daly, cea care s-a ocupat de machiajul prințesei Diana în ziua nunții, a dezvăluit că cu câteva momente înainte să plece spre ceremonie, mireasa a vărsat întreaga sticluță de parfum pe rochie, potrivit people.com. Pentru ca cei din jur să nu observe micul incident, prințesa Diana a fost sfătuită să țină tot timpul mâna în zona în care exista pata, dând astfel impresia că doar încearcă să își ridice rochia pentru a putea merge cu mai multă ușurință. Trucul a funcționat perfect și nimeni nu a bănuit că prințesa Diana nu doar că a purtat o rochie care a furat toate privirile, ci și o ținută care a împrăștiat o mireasmă puternică în jur.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii de la nunta prințesei Diana cu prințul Charles.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Robbie Williams, tată pentru a treia oară: Suntem încântați să împărtășim cu voi vestea că…'

Alexandra Dinu, un nou rol important. Uite alături de ce actori va juca românca

Cum arată Jacqueline Bisset la aproape 74 de ani?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete