Prințesa Diana a spus adevărul despre fotografiile făcute în fața spitalului, la doar câteva ore după ce a născut: “A fost un chin să…”

Venirea pe lume a unui nou membru în familia regală britanică este o sărbătoare națională, astfel că admiratorii casei regale sunt nerăbdători să cunoască bebelușul, tradiția fiind ca la câteva ore de la naștere, mama să se lase fotografiată la ieșirea din spital. Pare un moment emoționant, însă adevărul din spatele fotografiilor considerate până acum perfecte este complet diferit.

Le-am admirat pe rând atât pe prințesa Diana, cât și pe Kate Middleton ținându-și în brațe bebelușii, la doar câteva ore de la naștere. Au zâmbit larg în fața camerei, au arătat de fiecare dată impecabil și nu au dat nici măcar un moment impresia că situația ar putea fi una mai puțin confortabilă pentru ele.

Prințesa Diana a spus adevărul despre fotografiile făcute în fața spitalului, la doar câteva ore după ce a născut

În ceea ce o privește pe Kate Middleton, aceasta nu a vorbit niciodată despre primele ore după ce a devenit mamă, însă judecând după declarațiile făcute de prințesa Diana în trecut, putem trage rapid concluzia că femeilor din familia regală nu le este deloc comod să apară în fața camerelor de filmat la doar câteva ore de la momentul în care au devenit mame. Aceasta ar putea fi o posibilă explicație pentru decizia lui Meghan Markle de a-și aduce pe lume copilul departe de ochii curioșilor, într-un spațiu privat care să îi permită să se bucure de fiecare clipă.

Cu toate că a respectat tradiția familiei regale și a apărut în fața oamenilor ținându-și bebelușii în brațe, prințesa Diana a povestit ulterior că experiența a fost una traumatizantă, aceasta fiind nevoită să suporte dureri puternice în timpul ședinței foto.

Întreg momentul a fost descris de prințesa Diana în cartea “Call Me Diana” de Nigel Cawthorne, aceasta făcând referire la venirea pe lume a prințului William.

“Când am părăsit spitalul, abia puteam pune un picior în fața celuilalt. Durerile provocate de cusături mă omorau. A fost un chin să stau acolo și să zâmbesc, chiar și pentru câteva minute. Imediat ce mașina a trecut de colț și s-a îndepărtat de fotografi, am izbucnit în lacrimi”, a povestit prințesa Diana, potrivit mirror.co.uk. 

În ciuda faptului că experiența nu a fost una plăcută, prințesa Diana a repetat-o și în momentul în care s-a născut prințul Harry.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și: 

Filmele cu ele făceau furori în anii 90. Cum arată astăzi actrițele Mary-Kate și Ashley Olsen?

După 7 ani, Jason Momoa a renunțat la barba care l-a făcut celebru. Cum arată actorul acum?

Cher, schimbare radicală de look. Nu ai văzut-o niciodată așa!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete