Prințesa Charlotte a început grădinița. Cum a fost fotografiată de Kate Middleton?

Prima zi de grădiniță a prințesei Charlotte

Ieri a fost o zi foarte importantă pentru prințesa Charlotte. Micuța în vârstă de 2 ani a mers pentru prima oară la grădiniță, iar mama sa, Kate Middleton, nu a ratat ocazia și a făcut câteva fotografii.

După ce în toamnă prințul George a fost fotografiat în prima zi de școală, acum a venit rândul prințesei Charlotte să fie în centrul atenției. Fiica cea mică a cuplului regal a fost fotografiată chiar de ducesa de Cambridge, cu doar câteva minute înainte de a intra în instituția de învățământ.

Prințesa Charlotte a purtat un palton roșu, asortat perfect cu o pereche de pantofi în aceeași culoare. Așa cum era de așteptat, întreaga ținută a fost completată de o fundiță roșie, acesta fiind accesoriul pe care micuța îl poartă mereu în păr. Prințesa Charlotte a purtat la gât un fular roz, iar în spate un ghiozdan care a respectat aceeași nuanță.

Fotografiile adorabile au fost încărcate pe facebook, iar în dreptul lor a fost postat și un mesaj: “Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărășească două fotografii ale Prințesei Charlotte, făcute în această dimineață, la Palatul Kensington. Fotografiile au fost făcute chiar de Ducesă, cu puțin înainte ca Prințesa Charlotte să meargă în prima zi la Willcocks Nursery School.”

Foto: facebook

Citește și:

Care este culoarea preferată a Prinţesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit care sunt preferințele fiicei sale

Cum se va schimba succesiunea la tron după ce Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil

Motivul pentru care prințesa Charlotte poartă mereu părul prins cu o fundiță

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete