Alina Pușcaș, dezvăluiri sincere despre momentul în care a devenit mamă: „Soțul meu a participat la naștere și a filmat”

Alina Pușcaș este mai fericită ca niciodată de când l-a cunoscut pe soțul ei, Mihai Stoenescu. La scurt timp după ce s-au cunoscut, au început deja să formeze un cuplu, iar ulterior au devenit părinți.

Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, Alina Pușcaș a povestit cum a fost pentru ea prima naștere și a trăit această experiență. De asemenea, prezentatoarea a dezvăluit că soțul ei a asistat la naștere.

Alina Pușcaș, dezvăluiri sincere despre momentul în care a devenit mamă

„El a participat la naștere, dar el este medic până la urmă și e mai simplu. A și filmat, e sadic. Am văzut filmulețul, dar nu am putut să-l văd chiar pe tot. Am avut cezariană și la prima și la a doua naștere și l-am întrebat dar cum ai putut să filmezi când tăia, în condițiile în care, în primul an când eram împreună îmi trimitea operațiile lui și vedeam niște orori. M-am uitat, dar puțin. M-am uitat în schimb la fotografiile în care cei mici erau înfășurați și eu eram încă pe masa de operație. Dar a fost foarte tare, pentru că la prima naștere, s-a declanșat pur și simplu nașterea, eu făcusem și tensiune, era și cordonul ombilical înfășurat de vreo două ori, deci erau mai mulți factori de risc. Mai erau 10 minute și nășteam natural. Medicul m-a întrebat: tăiem sau nu? și le-am zis: tăiați, nu vreau să risc nimic. Atmosfera era foarte relaxată, toată lumea se cunoștea, era ca o petrecere,' a povestit cu sinceritate Alina Pușcaș, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars.

Alina Pușcaș a devenit cunoscută după ce s-a remarcat ca actriță în serialul „Narcisa sălbatică', iar ulterior a devenit prezentatoare TV, la emisiunea „Te cunosc de undeva', de la Antena 1.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Alina Pușcaș este în stare gravă! Prezentatoarea s-a accidentat la schi și nu se mai poate ridica din pat

Alina Pușcaș, mărturisire neașteptată despre relația cu tatăl copiilor ei: „Mi-am dat seama că nu pot ține pasul cu soțul meu'

Alina Pușcaș este în doliu! Tatăl ei a murit la 57 de ani, după o luptă grea cu o boală cumplită

Alina Pușcaș, sărbătorită pe platourile de filmare! S-a emoționat până la lacrimi: „A fost cea mai frumoasă aniversare'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete