Primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din Romania

Baneasa Drive in CinemaBucurestenii se pot bucura vara aceasta de placerea de a viziona filme asezati confortabil pe scaunul masinii lor. Primul cinematograf drive-in in sistem digital din Romania se deschide in nordul Capitalei, intre Baneasa Shopping City si IKEA. Cinematograful se va numi Baneasa Drive in Cinema si va fi deschis pe toata perioada verii.

Baneasa Drive in Cinema va avea o capacitate de peste 300 de masini si un ecran de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor in cele mai bune conditii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al masinii.

Baneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, asa ca toti cinefilii pana in octombrie vor avea ocazia sa urmareasca filmele preferate in aer liber. Pretul unui bilet la film va fi de luni pana joi de 15 RON, iar in weekend 20 lei. Pentru copii, elevi, studenti si pensionari pretul unui bilet va fi de 10 lei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri