Primele imagini de pe Drumul Împăraților – Asia Express

Concurenții înscriși în competiția Asia Express – Drumul Împăraților și-au luat rămas bun de la fani și au pornit în aventura pe care o vei vedea și tu la Antena 1.

Dacă în edițiile trecute, plecarea se făcea cu avionul, de data aceasta participanții au plecat cu un autocar inscripționat cu numele emisiunii. Și-au luat la revedere de la familie, prieteni și, nu în ultimul rând, de la fanii dornici să-și vadă favoriții. Connect-R și Shift, Elwira și Mihai Petre, Lidia Buble și Estera (sora ei), Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și Eliza, soția lui, Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și bloggerii Lorelei și Zarug sunt participații celei de-a 4 ediție. Primele imagini îi arată veseli, binedispuși și puși pe distracție.

Prima destinație Asia Express, Turcia

Primele ore au fost cu voie bună, cântece, glume și puțină odihnă, înainte de această competiție, considerată a fi una dintre cele mai dure din industria de divertisment de la noi. Sezonul 4 Asia Express va începe în Turcia și va continua, în prima parte a competiției, cu Georgia și Azerbaijan. Următoarele destinații vor fi dezvăluite ulterior.

Citește și:

Elwira Petre, imagini din vacanță

Lidia Buble, îndrăgostită din nou?

Foto: PR

Lidia Buble Eliza Natanticu Lidia Buble Mihai Petre si Cosmin Natanticu Adriana Trandafir Elwira Petre Asia Express continua

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro