Lidia Buble, îndrăgostită din nou: „Bărbatul meu va fi cel mai fericit”

Lidia Buble, îndrăgostită din nou: „Bărbatul meu va fi cel mai fericit”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România și acest lucru nu mai reprezintă o noutate. Mai mult decât atât, cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare și menține o legătură extrem de apropiată cu fanii săi cărora le povestește despre proiectele sale muzicale și nu numai.

Lidia Buble a format împreună cu Răzvan Simion unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi au avut o relație ce a durat aproximativ cinci ani și toți cei dragi lor sperau să-i vadă soț și soție. Spre dezamăgirea acestora, dar și a fanilor lor, cântăreața și prezentatorul matinalului de la Antena 1 s-au despărțit în urmă cu aproape un an de zile.

Șanse de împăcare se pare că nu și-au mai dat, mai ales că Răzvan este deja într-o nouă relație cu Daliana Răducan, Lidia declarând că nu este geloasă și o consideră pe aceasta o „norocoasă'.

De-a lungul timpul, Lidia a fost „cuplată' cu diverși bărbați, însă niciodată aceasta nu a confirmat zvonurile. Mai mult decât atât, artista a fost văzută în compania lui Cobra Tate, unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz, însă nici de data aceasta nu s-a confirmat că ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Lidia Buble, îndrăgostită sau nu

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată de Lidia Buble pe Instagram, aceasta le-a răspuns fanilor satisfăcându-le curiozitățile. Unul dintre internauți a întrebat-o direct și fără ocolișuri ceea ce își dorește toată lumea să afle: „Ai iubit?'

Lidia a zâmbit și emoționată a răspuns: „Ce frumoasă este viața. Nu știu!' De asemenea, ea a continuat spunând că următorul ei iubit va fi foarte fericit lângă ea.

„Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete