Andreea Mantea, dezvăluiri uluitoare despre boala de care suferă

Andreea Mantea și iubitul ei

Andreea Mantea a fost asaltată de fani cu o mulțime de întrebări legate de problema pe care o întâmpină în ultima vreme. Aceasta se afișează cu un abdomen umflat ce seamănă cu o burtică de graviduță, însă ea a dezvăluit că nu este însărcinată, ci are câteva probleme de sănătate.

Frumoasa prezentatoare a declarat că are bila leneșă, cea care creează un disconfort abdominal și balonare, mai ales dacă regimul alimentar este dezechilibrat.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune.

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…', le-a spus Andreea Mantea fanilor de pe Internet.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a avea al doilea copil, însă totul se va întâmpla la momentul potrivit și momentan se bucură de tot ceea ce îi oferă zilnic Dumnezeu.

„Eu cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop în viață. Dumnezeu le rânduiește cum știe EL mai bine. Sunt o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Ce pot să îi cer mai mult Lui Dumnezeu? Ar trebui să ne bucurăm de ceea ce avem. Să fim recunoscători că suntem sănătoși, că îi avem pe cei dragi lângă noi.

Să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care contează și care ne fac fericiți. Anul acesta a fost unul atipic. Pandemia ne-a dat viața peste cap, dar, în același timp, și o lecţie foarte importantă din care cu toții trebuie să învățăm că să nu lăsăm pe mâine ce putem face azi', a spus în urmă cu ceva timp vedeta Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete