Primele imagini de la nunta Amaliei Năstase cu Răzvan Vasilescu

Din anul 2010, Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu patru ani mai tânăr decât ea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

În urmă cu trei ani, cei doi s-au căsătorit în secret. Amalia a mărturisit abia anul trecut că sunt soț și soție.

Fosta soție a sportivului Ilie Năstase și-a unit destinul de cel al lui Răzvan Vasilescu, bărbat căruia, în 2015, i-a oferit un băiețel, Toma.

Primele imagini de la nunta Amaliei Năstase cu Răzvan Vasilescu

Ceremonia secretă a avut loc în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas. „Nu ştie presa că eu sunt recăsătorită (..)

Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. Am făcut o căsătorie civilă în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie.

Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui”, dezvăluia anul trecut Amalia, potrivit Libertatea.

La trei ani de la căsătorie și la unul de când a făcut mariajul public, Amalia Năstase a decis să facă publice și câteva fotografii din acea frumoasă zi.

Timp de șase ani, Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase, cei doi divorțând în 2010. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia, în vârstă de 16 ani, și Emma, de 13 ani.

Ce a povestit despre mariajul anterior?

Amalia nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre detaliile din trecutul său. „Acum mulţi ani, m-am născut în Rahova.

Am fost singurul copil al unei familii care stătea într-un apartament de 63 de metri pătraţi şi care toată ziua ştia că el va pleca de acolo, că va învăţa şi se va plimba în toată lumea.

Eu tot timpul am cunoscut oameni şi mi-am cultivat relaţiile. Este vorba despre oameni pe care nu-i observi, crezând că nu vei avea nevoie de ei, dar şi despre oameni foarte importanţi.

Am învăţat să le acord atenţie tuturor. Nu ştii care dintre cele două categorii te va ajuta să mergi mai departe. (..)

Într-adevăr eu l-am cunoscut pe Ilie şi prin el am ars foarte multe etape. Nu am câştigat la loto pentru a mă căsători cu el.

Am avut o relaţie bazată pe încredere, pe respect şi pe iubire. Lucrurile astea şi peste ani s-au păstrat.

Ne respectăm și aveam o relaţie foarte bună în ceea ce priveşte copiii. Nu îţi dă nimeni pe un platou nişte lucruri şi tu le iei şi eşti un om împlinit.

Sunt produsul puterii mele de a-mi face prieteni”, a dezvăluit Amalia Năstase în emisiunea Live cu Paula din sufragerie, scrie Unica.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Meghan Markle, aspru criticată pentru atitudinea ei: Nu a fost niciodată o celebritate, așa că ar trebui să înceteze să se comporte ca una

Andreea Bălan a luat în considerare varianta unei mame-surogat: Una e să spui da, ne oprim la doi copii, şi alta e să nu mai ai opţiunea

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete