Primele imagini cu burtica de gravidă a actriței Lili Sandu

Actrița Lili Sandu (40) şi modelul Silviu Ţolu (28) vor deveni părinţi în mai puţin de jumătate de an.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul, am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit:

«Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe, oare cum mă voi simți?»”, a spus Lili Sandu, în emisiunea Vorbește lumea, difuzată de Pro TV și moderată de duo-ul alcătuit din Adela Popescu și Cove.

Primele imagini cu burtica de gravidă a actriței Lili Sandu

Recent, actrița a publicat primele imagini video cu burtica de gravidă. Lili Sandu este însărcinată în 4 luni.

În momentul în care actrița și logodnicul ei s-au decis că vor să întemeieze o familie, însă, medicii le-au dat 1 șansă din 100.

„Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică.

Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: «De ce tocmai noi?»; «Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?»;

«De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?»; «Doamne, cu ce am greșit?»”, așa începe mesajul actriței, de pe blogul personal.

„«Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregătiți?»”, le-a mai spus medicul. „Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva?

Cum să fim pregătiți să creștem un copil care are o informație genetică a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”, mai scrie Lili.

Actrița, afectată de comentariile de pe rețelele sociale: „Eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil?» «Ce mai aștepți la vârsta ta?»”

„În tot acest timp masca de fericire era ON, dar numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comentariu de pe rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil?»; «Ce mai aștepți la vârsta ta?».”

„Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări in vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator.

Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injecții cu hormoni etc.), speranța că vom avea un copil era mai presus de orice frică. (…)

Știți proverbul Viața bate filmul? În dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână, plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar.”

Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt împreună de aproape cinci ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Alessandra Stoicescu, noua prezententatoare a Observatorului orei 19:00. Ce spune Andreea Berecleanu despre plecarea ei?

Mesajul artistului Aurelian Temișan după ce s-a speculat că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău: „Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete