Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău: „Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri”

La începutul lunii iunie a anului trecut, Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau, pe contul personal de Facebook.

Cântăreaţa a fost dată afară din casa fostului ei partener de viață, în miezul nopţii, cu băieţii cuplului de mână, fiind nevoită să apeleze numărul unic de Urgență 112.

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este o diferență de vârstă de nouă ani, cântăreața având 40 de ani, iar soțul ei 31.

Relația dintre ei a evoluat rapid, după doar o lună Claudia aflând că este însărcinată. Cuplul are împreună doi fii, Gabriel și Nicolas.

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de Gabi Bădălău: „Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri”

Recent, în mediul online, artista a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu tatăl copiilor ei. Claudia și soțul ei sunt în plin proces de divorț, încercând, pentru binele copiilor lor, să mențină o relație cât mai bună.

În urma întrebărilor venite din partea urmăritorilor ei, cântăreața a oferit mai multe detalii despre relația pe care o are cu fostul ei partener de viață.

„Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei.

Și de ce vreau instanță. Oameni buni … eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri.

Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește ca divorțul nostru să aibă loc prin instanță!

De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse „doamne”, îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare.

Că instanța va decide în favoarea lui … mă întreb și eu, cum probabil că vă întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum, «Cum știe el deja ce va decide instanța???»”, a scris Claudia Pătrășcanu, în mediul online.

„Oricâte mi-a făcut mie Gabi, va rămâne totuşi tatăl copiilor mei”

„Noi nu ne mai înţelegeam de ceva timp. Nu mai puteam. S-a umplut paharul. Nu a fost doar vorba de înşelat.

Toţi bărbaţii mai greşesc, dar cei care ţin la familie, o fac mai cu perdea. Să zicem că sunt mai precauţi.

Şi nu a fost doar atât, dar oricât am fi încercat nu cred că mai mergea. Nu m-aş mai fi împăcat cu el.

Oricâte mi-a făcut mie Gabi, va rămâne totuşi tatăl copiilor mei. În prezent, noi doi vorbim strict de copii, probabil şi distanţa a impus acest lucru.

Eu stau la Constanţa. El a venit iniţial la copii, acasă la mama, apoi s-a stabilit să-i ia la el două weekenduri pe lună, pentru că aşa sunt legile.

Va fi un proces lung. Eu mi-am dorit o despărţire amiabilă de dragul copiilor, dar el nu a vrut. Mama este cea care mă ajută cu copiii.

Fac naveta. Îmi este greu. Intenţionez să revin în Bucureşti. Îmi pierdusem încrederea şi curajul.

Acum mi le-am recăpătat”, a declarat Claudia Pătrăşcanu, în urmă cu mai mult timp, în emisiunea La Măruţă, potrivit Click!.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry la puțin timp după ce au renunțat la privilegiile regale

George Burcea, primele declarații după zvonurile că ar divorța de Andreea Bălan: „Fiecare îşi face treburile”

Alessandra Stoicescu, noua prezententatoare a Observatorului orei 19:00. Ce spune Andreea Berecleanu despre plecarea ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete