Alessandra Stoicescu, noua prezententatoare a Observatorului orei 19:00. Ce spune Andreea Berecleanu despre plecarea ei?

Începând din primăvara anului acesta, Alessandra Stoicescu (43 de ani) va prezenta Observatorul de la ora 19:00, de luni până vineri, la Antena 1.

Alessandra Stoicescu, noua prezententatoare a Observatorului orei 19:00

Libertatea a anunțat marți seara, în exclusivitate, schimbările de la Observator. Potrivit informațiilor venite din partea reprezentanților televiziunii, Observatorul Antenei 1 va avea o nouă identitate atât la nivel vizual, cât și la nivel editorial.

„Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19:00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist.

Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul.

Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului.

Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu, potrivit Libertatea.

Care a fost reacția Andreei Berecleanu?

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart.

Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest.

Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea.

Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani.

Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dumneavoastre și un jurnalist cu credibilitate.

Ba mai mult, aceia dintre dumneavoastră care nu erați telespectatori ai Antenei 1, ați ales Observatorul de dragul meu.

Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi!

Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, este mesajul postat de Andreea Berecleanu, pe Facebook.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum arată bărbatul ideal pentru Geanina Ilieș? Declarația făcută chiar de prezentatoarea „Gospodar fără pereche”

Cum au fost surprinși Meghan Markle și Prințul Harry la puțin timp după ce au renunțat la privilegiile regale

Lili Sandu a primit 1 șansă din 100 să rămână însărcinată înainte de a afla că va deveni mamă: „Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete