Primele declarații ale Roxanei Ciuhulescu după ce a devenit mamă pentru a doua oară: “Când am intrat în sala de operații… “

Roxana Ciuhulescu a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta de televiziune aducând pe lume un băiețel perfect sănătos și care a primit nota 10 din partea medicilor. La doar câteva zile de la fericitul eveniment, Roxana Ciuhulescu a părăsit spitalul în care a născut, aceasta fiind vizibil emoționată și fericită.

Roxana Ciuhulescu a născut chiar de ziua soțului ei, lucru care a făcut ca momentul să fie cu atât mai special. Nașterea a decurs normal, fără complicații, iar cei doi părinți au ales numele Cezar pentru băiețelul lor.

https://www.instagram.com/p/BlIXt4nhsJl/?hl=ro&taken-by=roxanaciuhulescu

Primele declarații ale Roxanei Ciuhulescu după ce a devenit mamă pentru a doua oară

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Roxana Ciuhulescu a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare. Dacă postarea ei a fost apreciată de o mulțime de persoane, după externare, Roxana Ciuhulescu a vorbit pentru prima oară despre emoțiile nașterii și despre fericirea pe care a trăit-o în momentul în care și-a ținut în brațe bebelușul.

“Când am intrat în sala de operați tremuram efectiv ca piftia și am întrebat-o pe doctorița mea dacă este frig în sală sau tremur de emoție. Mi-a răspuns că nu este chiar atât de frig. Era clar că tremuram de emoție. A luat nota 10 la naștere tocmai pentru că a răspuns foarte bine la stimulii lor și s-a adaptat foarte bine mediului extern. Când am auzit primul scâncet mi-au dat lacrimile, lui Silviu la fel, mai ales când i l-a adus în față și vorbea cu el, în momentul ăla bebelușul a deschis ochii. Mă uitam la soțul meu că avea șiroaie de lacrimi. Am primit multe flori, flori care au stat pe hol pentru că sunt posibili alergeni pentru copil, dar oricum, foarte frumos din partea nașilor, a prietenilor și a fratelui meu care a venit din Italia, a făcut un sacrificiu foarte mare.”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru Antena Stars.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Roxana Ciuhulescu.

Foto: facebook

Citește și:

Ce spune tatăl lui Meghan Markle despre mariajul acesteia cu prințul Harry?

Anca Lungu a născut. Cum a anunțat vedeta marele eveniment

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 16 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete