Primele declarații ale medicului cu 8 clase, Matteo Politi: “Mi-au eliberat toate documentele și actele pentru a lucra în România”

matthew-mode, falsul medic

Medicul cu 8 clase, Matteo Politi, care se prezenta drept medic chirurg în unele clinici private, a șocat întreaga țară.

Jurnaliștii de la Libertatea au fost cei care au dezvăluit identitatea falsului medic de chirurgie plastică care lucrează la patru clinici din București.

Italianul Matteo Politi a operat de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină. A fost surprins de asistente că nu știa să-și pună mănușile.

Primele declarații ale medicului cu 8 clase, Matteo Politi: Mi-au eliberat toate documentele și actele pentru a lucra în România”

Falsul medic Matteo Politi a făcut prima sa declarație despre scandalul în care este implicat:

“Lucrurile despre care mass-media scrie în momentul de față sunt cele care s-au întâmplat în Italia, acolo unde cazul a fost închis și de acolo au plecat toate poveștile.

Când am venit în România, am dat documentele originale cu tot cu parafă unui avocat care, plătit cu o sumă considerabilă, a întreprins toate procedurile necesare pentru ca toate hârtiile mele să fie recunoscute și au fost astfel obținute toate avizele de către ministerele aferente, cărora le-am plătit chitanțe și, astfel, mi-au eliberat toate documentele și actele pentru a lucra în România. După aceea, avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România. Pot folosi numele de Matthew Mode, am primit o scrisoare de la un notariat din România care îmi permite să folosesc acest nume”, a declarat Matteo Politi, pentru spynews.ro.

Potrivit libertatea.ro, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) i-a oferit italianului Matteo Politi codul de parafă, cu toate că instituția Colegiului Medicilor nu i-a oferit un aviz.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri