Primele declarații ale lui Ștefan Bănică Jr. după ce a fost operat: “Pentru că au circulat în ultimele ore multe informații…”

După ce a acuzat dureri abdominale, Ștefan Bănică Jr. a ajuns la secţia de chirurgie a Spitalului Floreasca din Bucureşti. Medicii l-au examinat rapid și au descoperit că este vorba despre o apendicită.

Ștefan Bănică Jr. a fost operat de apendicită, iar în prezent se află sub atenta supraveghere a medicilor. Imediat ce informațiile despre starea acestuia de sănătate au fost făcute publice, fanii cântărețului s-au îngrijorat și i-au transmis acestuia o mulțime de mesaje.

Primele declarații ale lui Ștefan Bănică Jr. după ce a fost operat

Pentru că a vrut să își liniștească fanii, Ștefan Bănică Jr. a postat pe contul de socializare un mesaj referitor la starea sa de sănătate. Artistul a ținut să menționeze că operația a decurs perfect și că se simte bine.

“Pentru că au circulat în ultimele ore mai multe informații referitoare la starea mea de sănătate și pentru că am fost copleșit de mulțimea de mesaje primite, țin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine. A fost vorba de o intervenție chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulțumesc medicilor și asistenților de la Spitalul de Urgență Floreasca, care au avut și au în continuare grijă de mine și tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor și să ne revedem cu bine!”, a fost mesajul postat de Ștefan Bănică Jr. pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ștefan Bănică Jr.

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Balan a vorbit despre cel de-al doilea copil: „După prima sarcină am zis că mai fac unul, doi sau trei'

Momentele dramatice care i-au marcat viața lui Dwayne Johnson. Actorul a dezvăluit detalii despre depresia puternică cu care s-a confruntat

Helen Mirren, declarații emoționante: „Am trăit cu această nesiguranță toată viața. Aveam atacuri de panică'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete