Momentele dramatice care i-au marcat viața lui Dwayne Johnson. Actorul a dezvăluit detalii despre depresia puternică cu care s-a confruntat

În filmele în care joacă afișează tot timpul imaginea unui bărbat puternic, iar publicul îl cunoaște după numele The Rock, cel pe care îl folosea în ring, acesta fiind nu doar un actor talentat, ci și un wrestler profesionist.  Cu toate că este privit drept un bărbat impunător, puțini știu că actorul Dwayne Johnson s-a confruntat cu o depresie puternică. 

Succesul câștigat de-a lungul timpului nu a putut șterge traumele pe care actorul le-a trăit în copilărie și care i-au marcat viața. Deși are o carieră de succes în lumea filmului și a sportului, Dwayne Johnson a povestit că viața nu i-a oferit doar momente frumoase, ci au fost și clipe grele, unele chiar dramatice, peste care a fost nevoit să treacă.

Momentele dramatice care i-au marcat viața lui Dwayne Johnson

Într-un interviu acordat recent, Dwayne Johnson a făcut publice detalii despre momentele dramatice care i-au marcat viața. Actorul a povestit că a fost martor la tentativa de sinucidere a mamei sale, pe vremea când avea doar 15 ani.

“Mă gândeam că mulți dintre noi au fost afectați de sinuciderea prietenilor sau anumitor persoane din familie. Lupta și durerea sunt reale. Toți am trecut prin asta, la un nivel sau altul. Mama a încercat să-şi ia viaţa când aveam 15 ani. A coborât din maşină pe Autostrada 65 din Nashville și a pătruns în trafic. Camioanele şi maşinile au virat ca să n-o lovească. Am apucat-o şi am tras-o pe marginea drumului”, a povestit Dwayne Johnson, potrivit dailymail.co.uk

Acest moment delicat l-a afectat puternic pe actor și o lungă perioadă de timp acesta a avut de suferit din cauza unei depresii puternice.

“Lupta și durerea sunt reale. Am fost devastat și deprimat. Ajunsesem într-un punct în care nu mai voiam să fac nimic și nu mai voiam să ies din casă. Plângeam tot timpul.”, a spus Dwayne Johnson.

În timpul filmărilor pentru serialul de comedie “Ballers”, Dwayne Johnson a fost nevoit să filmeze o scenă într-un cimitir, moment în care a rememorat anumite situații dificile prin care a trecut. Acesta a mărturist că întreg momentul i-a adus aminte de fratele său, William, care s-a sinucis.

“Nu e o scenă tipică despre comedia noastră, #Ballers. Deschid o bere în memoria fratelui meu, William, care s-a sinucis”, a scris Dwayne Johnson.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Dwayne Johnson.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ultimele vești despre starea de sănătate a Ionelei Prodan! Fiica ei a mărturisit cum se simte cântăreața de muzică populară

Helen Mirren, declarații emoționante: „Am trăit cu această nesiguranță toată viața. Aveam atacuri de panică'

Irina Nistor are o carieră de succes, dar poartă un marele regret în suflet: „Mi-aș fi dorit să…'

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete