Prima Doamnă a Franței, apariție spectaculoasă. Uite cum s-a îmbrăcat soția lui Emmanuel Macron când a ieșit la plimbare cu bicicleta

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Trogneux, impresionează prin stilul și eleganța de care dă dovadă. În plus, aceasta nu ezită să poarte ținute îndrăznețe.

Imediat după ce Emmanuel Macron a câștigat alegerile din Franța, el și soția acestuia au fost în vizorul presei, relația dintre cei doi fiind intens discutată. În plus, criticii de modă au analizat cu atenției ținutele Primei Doamne și au făcut multe comentarii pe baza alegerilor vestimentare pe care aceasta le face.

Prima Doamnă a Franței, apariție spectaculoasă

Prima Doamnă a Franței,  Brigitte Trogneux, are mare grijă de aspectul său fizic și acordă o atenție deosebită și ținutelor pe care alege să le poarte. Astfel, aceasta încearcă să facă cele mai inspirate alegeri, astfel încât hainele pe care le poartă să se potrivească perfect cu evenimentele la care participă. În acest weekend, soția lui Emmanuel Macron a mers la o plimbare cu bicicleta alături de fiica ei, iubitul  acesteia şi cei doi nepoţi ai săi, Elise şi Aurèle. Pentru plimbarea prin Touquet, Brigitte Trogneux a ales o ținută lejeră. Mai exact, aceasta a purtat o cămașă albă pe care a asortat-o cu o fustă de blugi, foarte scurtă și o pereche de sneakerşi . Alegerea îndrăzneață a Primei Doamne a atras toate privirile celor din jur și a reușit să o pună în valoare.

Deschide galeria foto pentru a vedea fotografiile cu ținuta spectaculoasa a Primei Doamne a Franței, Brigitte Trogneux.

Foto: hepta

Citește și:

Cum se îmbracă Prima Doamnă a Franței

Totul despre povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte Trogneux

Alina Pușcaș a mers la biserică pentru botezul fetiței, dar a avut parte de o surpriză de proporții. Uite ce s-a întâmplat chiar înainte de slujbă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete