Cum se îmbracă Prima Doamnă a Franței

Prima Doamna a Franței

Prima Doamna a Franței

Poartă scurt, strâmt și modern. Are o tunsoare care îi avantajează armonia feței. Face gesturi înduioșătoare către soțul ei în timp ce tot mapamondul este cu ochii pe ea. Designerii și stiliștii fac calcule, dezbat, se contrazic și discută despre cum se îmbracă Prima Doamnă a Franței.

Franța a suferit mult în ultimii ani din cauza lipsei unei Prime Doamne. După ce în 2014 Valerie Trierweiler l-a părăsit subit pe Francois Hollande, instituția Primei Doamne a intrat într-un con de umbră. Anii în care Carla Bruni Sarkozy se plimba ca pe catwalk prin Palatul Elysee păreau dați uitării.

Din fericire, noul președinte Emmanuel Macron a venit cu forțe noi la conducerea Franței. Soția lui, Brigitte, este construită după tiparul impecabil al franțuzoaicei sofisticate, puternice, o temelie solidă pe care se sprijină siguranța de sine a jumătății sale. Diferența de vârstă dintre cei doi a fost punctul cel mai sensibil din CV-ul noului președinte.

Brigitte Trogneux este e femeie de 64 de ani, mamă a trei copii și bunică a șapte nepoți. Trupul ei de 1,65 m, subțire și mlădios nu trădează nicio secundă experiența maternității. Talia de viespe, mușchii tonifiați, bronzul exotic ce contrastează cu șuvițele argintii, spun povestea unei femei cu o rețetă proprie de viață și fericire.

Deși impresia pe care o dă este aceea că se îmbracă pentru sufletul ei, adevărul este cu totul altul. Stilul ei este intens studiat. Brigitte Trogneux este perfect conștientă că arată mai degrabă ca un fost model decât ca o fostă profesoară.

Arată senzațional în fuste și rochii scurte. Bronzul ei trădează o dragoste împărtășită și asumată cu plaja și soarele. Îi place să-și pună în valoare talia și picioarele. Poartă jeans skinny și bluze transparente.

În privința alegerilor vestimentară, Prima Doamnă a Franței nici nu sfiește să-și trădeze partiotismul: îi preferă pe Louis Vuitton și Christian Dior.

 

Florentina Mușat

foto: HEPTA

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda