Previziunile Uraniei. Cum vor fi influențate zodiile de intrarea lui Venus în zodia Fecioarei?

Cum vor fi influențate zodiile de intrarea lui Venus în zodia Fecioarei

Unul dintre evenimente astrologice importante ale acestei săptămâni este intrarea lui Venus în zodia Fecioarei. Acest lucru se va produce pe 21 august, iar până pe data de 15 septembrie, toate zodiile vor fi puternic influențate. Iată care sunt previziunile Uraniei pentru fiecare zodie.

Cum vor fi influențate zodiile de intrarea lui Venus în zodia Fecioarei?

BERBEC

Intrarea lui Venus în zodia Fecioarei va avea un impact pozitiv asupra celor născuți în zodia Berbec. Dacă au probleme de sănătate, starea lor se poate îmbunătăți, iar în plan profesional există șanse mare ca relațiile de muncă să se schimbe, iar totul să fie în favoarea lor.

TAUR

Taurii vor putea să își găsească liniștea în perioada imediat următoare și să scape de temeri și neîmpliniri, iar totul datorită intrării lui Venus în zodia Fecioarei. Vor avea o stare de spirit mult mai bună, iar toate aceste schimbări în bine vor continua până pe 15 septembrie.

GEMENI

Venus în Fecioară va fi ocazia perfectă pentru ca Gemenii să se ocupe mai mult de acele activități care să le inducă senzația de ordine, curățenie și confort. Se vor ocupa cu mare atenție de acest sector în perioada următoare.

RAC

Datorită intrării lui Venus în zodia Fecioarei, Racii vor putea afla informații prețioase care să îi ajute să facă față unei examinări în domeniul profesional. Mai mult decât atât, toate aceste aspecte îi vor ajuta să asigure bunul mers al unei inițiative.

LEU

Leii se pot considera norocoși și asta pentru că odată cu intrarea lui Venus în zodia Fecioarei, problemele lor financiare vor dispărea rapid. Acești nativi au șanse mari să câștige o sumă de bani în plus, lucru care va pune capăt tuturor problemelor.

FECIOARĂ

Venus va intra în zodia Fecioarei pe 21 august și se va afla în tranzit prin casa I a celor născuți în acest semn zodiacal în postura de Mic Benefic și protector. Astfel, cei născuți în zodia Fecioarei vor fi feriți de stresul organic și psihic și vor traversa o perioadă favorabilă până pe 15 septembrie.

BALANȚĂ

Pentru Balanțe, intrarea lui Venus în zodia Fecioarei va fi de mare ajutor atunci când vine vorba despre sectorul sănătății. Acest eveniment astrologic va face ca nativii Balanță să fie feriți de boli lungi, cronice, de natură genetică sau karmică.

SCORPION

După intrarea lui Venus în zodia Fecioarei, soarele va răsări pe strada Scorpionilor. Norocul va fi de partea celor născuți în această zodie și se vor bucura de ajutorul venit din partea unor prieteni.

SĂGETĂTOR

Până pe 15 septembrie, Săgetătorii pot primi noi sarcini la locul de muncă, care vor necesita asumarea unor responsabilități, dar fără a obține un nou post. Intrarea lui Venus în Fecioară le va oferi acestor nativi șansa de a se afirma la job.

CAPRICORN

Intrarea lui Venus în Fecioară le va aduce Capricornilor lămuririle necesare cu privire la un proiect personal ori profesional.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi protejați de posibile accidente până pe 15 septembrie, iar acest lucru se întâmplă datorită intrării lui Venus în zodia Fecioarei.

PEȘTI

Peștii vor găsi o soluție prin care să rezolve anumite probleme legate de sfera materială, iar acest lucru va fi favorizat de intrarea lui Venus în zodia Fecioarei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

5 zodii infidele. Duc o viață dublă și ajung să își rănească partenerul de viață!

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 17-23 august 2019

Zodiile care vor străluci în luna august. Se vor bucura de reușite pe plan profesional!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop