Horoscop 21 august 2019. Zodia care trebuie să ia o pauză

Horoscop 21 august 2019

BERBEC

Problemele reale necesită soluții reale. Trebuie să descoperi rădăcina acestor probleme și să accepți adevărul.

Nu mai poți pretinde că totul este ok. Trebuie să admiți că te îndrepți în direcția greșită. Vestea bună este că poți oricând să îți schimbi traiectoria. Fă schimbările de care ai nevoie!

TAUR

Te vei focusa pe viitor de acum înainte. Te vei gândi îndeaproape la ceea ce urmează, lăsând deoparte ceea ce trăiești în prezent.

Nu este un lucru rău. Antrenându-ți imaginația prin crearea unei imagini de ansamblu asupra viitorului te va face să iei decizii mult mai bune în lunile ce urmează. Să trăiești clipa este bine, însă, uneori, la fel de bine este să te gândești și la viitor.

GEMENI

O persoană de la care nu te aștepți te poate răni azi. Emotivitatea nu te va ajuta. Roagă acea persoană să-și clarifice nemulțumirea. Astfel, ai putea descoperi că dorința ei nu a fost niciodată să te rănească.

RAC

Încă de dimineață ești înconjurată de o energie pozitivă. Această energie te va ajuta să înfrunți obstacolele zilei.

Distracția, creativitatea și drama se află toate în viitorul apropiat. Trebuie doar să scapi de sarcinile de rutină ale zilei. Începe de dimineața, când ai energie, și vei termina mai curând decât de aștepți.

LEU

Dacă poți evita împrumutul de bani unui prieten sau de la un prieten azi, fă-o. Pentru moment, refuzând să fii legat financiar de cineva, îți va face bine pe viitor.

Nu-ți implica viața personală în cea profesională. Nu contează cât de atractiv este colegul tău! Ține oamenii la distanță azi, este prea multă incertitudine în aer.

FECIOARĂ

În timp ce lucrezi la variatele tale proiecte de azi, amintește-ți pentru cine lucrezi. Gândește-te la sentimentul de împlinire pe care îl vei simți la finalul zilei.

Rămâi concentrată pe progresul tău și încearcă să-ți crești ritmul. Lucrează cât de mult poți pentru a-ți elibera următoarele câteva zile pentru a socializa.

BALANȚĂ

Ai făcut prea multe lucruri pe fugă în ultima vreme. Această neglijență trebuie să se oprească.

Sigur, îți promiți de ceva timp că vei mai renunța la unele dintre sarcini pentru a te odihni, dar când te vei ține de promisiune? Ține-te azi. Anulează sau amână tot ceea ce poți și relaxează-te.

SCORPION

Schimbarea tacticilor din când în când nu numai că îți va face viața mai interesantă, dar este și o cale de a genera mister.

Și ce mai iubesc oamenii misterul! Abordează diferit situațiile de zi cu zi. Dacă în general ești glumeață, azi fii mai serioasă.

Dacă ceri ajutorul de obicei, încearcă azi să te descurci pe cont propriu. Înaintea oricărei acțiuni, ia o pauză și regândește-ți atitudinea.

SĂGETĂTOR

Va fi greu, dar încearcă să-ți începi ziua cât mai devreme. Fă o plimbare sau începe-ți programul cât mai de dimineață.

Trebuie să întâmpini această zi gata de acțiune. În caz contrar, restul zilei tale va fi mult prea agolmerat. Fă sport! Te va face mai energică și mai pozitivă.

CAPRICORN

Azi este ziua în care poți avansa într-un proiect mai vechi, poți face o achiziție importantă sau poți începe o nouă relație.

Nu mai sta pe gânduri. Acceptă oportunitățile înainte să-ți scape din mâini. Chiar dacă simți că e un risc, fă-o!

VĂRSĂTOR

Dacă plănuiește să faci cumpărături azi, ai grijă să nu cheltui prea mult. Fondurile îți vor fi necesare în viitorul apropiat.

Trebuie să te pregătești pentru câteva cheltuieli neașteptate. Există o singură excepție: cadourile! Dacă există ceva ce nu îți cumperi niciodată sau ceva ce îți cumperi mult prea rar, cumpără fără nicio ezitare.

PEȘTI

Claritatea ta mentală va fi azi la cote maxime. În sfârșit ești pregătită să faci față provocării de care te-ai temut atâta timp. Dacă vezi alte persoane în situația ta, nu ezita să le ajuți.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop