Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 17-23 august 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalul eveniment astrologic al săptămânii, care va influența toate semnele zodiacale, este intrarea planetelor Marte, Venus și a Soarelui în zodia Fecioarei.

Iată, mai jos, previziunile Uraniei pentru săptămâna 17-23 august 2019.

BERBEC

În săptămâna 17-23 august 2019, inițiativele unor șefi care vor să reformeze sistemul de lucru, dar care mai mult complică lucrurile vă provoacă revolta. Comunicarea va fi foarte bună, oferindu-vă șansa de a vă exprima liber, frumos și convingător.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna este marcată de enervări trecătoare, preocupări apărute în jurul unor aspecte în care vi se pare că ați greșit sau în legătură cu care vă temeți să nu aveți o abordare greșită. Atitudine conservatoare sau de respingere a oricărei variante înnoitoare care simțiți că nu v-ar aduce un echilibru și o motivație reală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 17-23 august 2019 vă aduce discuții, controverse, iritări cauzate de cei apropiați. Totodată, aveți parte de tresăriri' interioare stârnite de impresii, presimțiri, zvonuri privitoare la un subiect important pentru voi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii vă transformă în vânători de greșeli' ale celot cu care veți purta dialoguri (frați, vecini, cunoscuți ocazionali). Săptămâna este marcată de confruntări profesionale, manifestări enervante ale unor rivali, competitori, care ridică obiecții, șicanează, critică. Mai mult, unii prieteni vor manifesta indiferență sau ostilitate și își vor dezvălui o față nouă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, veți manifesta, într-un fel care nu vă e specific, disponibilitatea de a vă înhăma' la activități grele sau chiar prost retribuite dacă aveți absolută nevoie de acel venit. Conteztul astral vă afce să regretați o decizie neinspirată sau pe care nu ați luat-o la timpul potrivit, de unde și nevoia ca acum să luați decizii în contrapartidă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 17-23 august 2019, este posibilă o tentativă de împăcare sau de atenuare a ostilităților cu partenerul de cuplu. De asmenea, perioada care urmează este marcată de îngrijorări referitoare la o chestiune de ordin material care nu evoluează așa cum v-ați dori.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 17-23 august 2019, nu toate dialogurile și întâlnirile cu scop precis vă vor face plăcere sau vor decurge așa cum v-ați dori. Sunt posibile ipostaze stânjenitoare în situația în care o relație partenerială se degradează cu pași repezi, îndreptându-se spre conflict.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 17-23 august 2019 este marcată de confruntări precipitate de un eveniment care-i scoate pe parteneri din sărite, aceștia făcând afirmații greu de acceptat de voi. Prin urmare, orgoliul sau mândria lezată vă vor face să reacționați.

Prevziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii vă face nervoși, exigenți, pretențioși sau chiar egoiști, ceea ce vă poate sabota armonia sentimentală. Același context astral va contribui cu influxuri pozitive la susținerea unui progres: debut, succes, afirmare, confirmare a valorii personale, susținere publică.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 17-23 august 2019 este marcată de sentimente amestecate sau impresii confuze în urma unor convorbiri sau informații primite. Este o perioadă mai puțin indicată pentru dialogurile pe teme precise în cadrul cărora trebuie să faceți afirmații corecte ori să vă asumați niște decizii. Simțiți nevoia de a scăpa de incertitudini, de bănuieli, de nemulțumiri referitoare la relația voastră de cuplu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vă confruntați cu dificultatea de a lua decizii în plan financiar din lipsa informațiilor necesare sau a mesajelor confuze oferite de unele instituții prin reprezentanții ei. Foarte important: nu acționați la întâmplare! Puteț traversa momente de îndoială, neîncredere sau revoltă, în funcție de contextul care se va reflecta dizarmonic în viața voastră de familie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna 17-23 august 2019 este marcată de informații sau descoperiri personale pe fondul unor situații explicite care permit aflarea adevărului privitor la o relație partenerială. În urma acestor descoperiri, va trebui să luați o decizie clară și să adoptați o atitudine limpezită și curățată de resentimente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal