Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Scorpion?

 

Pe 28 octombrie se formează faza de Lună Nouă în Scorpion, eveniment astrologic cu un impact major asupra tuturor celor 12 semne zodiacale. Nativii pot avea parte de surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, se pot întâmpla lucruri care nu erau planificate și care pot da totul peste cap.

Urania îți spune în ce măsură zodiile sunt influențate de Luna Nouă în Scorpion și la ce ar trebui să ai grijă în perioada imediat următoare.

Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Scorpion?

BERBEC

Berbecii vor fi puși în situația de a face față unor jocuri riscante, poate chiar periculoase și care au legătură cu zona materială. Mai mult decât atât, acești nativi vor avea parte de întorsături de situație pe care trebuie să le trateze cu mare atenție, dorindu-și să rezolve problema într-un timp cât mai scurt și să țină totul sub control.

TAUR

Relațiile parteneriale ale Taurilor vor fi puternic afectate de stresul provocat de mai mulți factori externi. Pot să apară conflicte puternice care îi vor determina pe acești nativi să își schimbe părerea despre unele persoane. Pot să renunțe la anumite angajamente, iar în sufletul lor se poate instala îndoiala.

GEMENI

Gemenii se pot confrunta cu situații încordate la locul de muncă. Li se pot pune piedici în ceea ce privește activitatea lor profesională, pot să apară o serie de conflicte cu colegii sau șefii. Din punct de vedere profesional, acești nativi nu traversează o perioadă benefică.

RAC

Lipsa de comunicare, de încredere sau de armonie își poate pune amprenta într-un mod negativ asupra relațiilor sentimentale ale Racilor. Acești nativi vor trăi fiecare emoție la maximum, vor avea tendința să exagereze și se vor lupta cu o serie de nemulțumiri și contradicții interioare.

În ceea ce îi privește pe Lei, Luna Nouă în Scorpion va permite materializarea unor intenții incorecte. Acești nativi vor descoperi că există persoane care plănuiesc să pună mâna pe un bun ce le aparține, situație care le va produce un disconfort vizibil.

FECIOARĂ

Fecioarele vor întâmpina dificultăți la capitolul comunicare. Cei născuți în această zodie trec printr-o situație de criză care apare pe fondul unor alegeri pe care le-au făcut în urmă cu mai mulți ani. Fecioarele vor fi dezamăgite de drumul pe care l-au ales din punct de vedere profesional, constatând că nu numai că acesta nu le oferă satisfacții, ci le pune în imposibilitatea de a merge mai departe.

BALANȚĂ

Balanțele vor cunoaște un moment de apogeu al tensiunii nervoase și asta din cauza banilor. Cei născuți în această zodie vor fi nevoiți să facă o serie de analize, de reevaluări, totul pentru a restabili echilibrul.

SCORPION

Luna Nouă în Scorpion îi pune pe cei născuți în această zodie în fața unor mari provocări. Este o perioadă favorabilă analizelor, discuțiilor, răzgândirilor.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, faza de Lună Nouă în Scorpion va afecta în special sectorul sănătății. Cei care s-au născut în această zodie pot avea probleme de ordin psihic. Se vor lăsa pradă amintirilor, iar teama de viitor și de necunoscut la va da mari bătăi de cap.

CAPRICORN

Capricornii vor avea de suferit de pe urma geloziei, invidiei și intențiilor ascunse ale prietenilor. Astfel, relațiile sociale vor fi puternic afectate, iar acești nativi chiar pot fi puși în situația de a accepta ieșirile temperamentale ale anumitor persoane dragi lor, ipostază deloc ușoară.

VĂRSĂTOR

Cariera, reputația și imaginea Vărsătorilor vor fi puse la încercare în perioada imediat următoare. Pe fondul formării fazei de Luna Nouă în Scorpion, vor ieși la suprafață invidia, gelozia sau dușmănia pe care anumite persoane le simt față de acești nativi.

PEȘTI

Idealurile Peștilor vor fi puternic zdruncinate de Luna Nouă în Scorpion. Acești nativi se vor trezi la realitate și vor conștientiza nevoia de a face un pas decisiv care să îi plaseze cât mai aproape de destinul lor.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 26 octombrie – 1 noiembrie 2019

Soarele în Scorpion: trăirile zodiilor ies la suprafață și schimbă totul din jurul lor. Previziunile Uraniei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop