Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 26 octombrie – 1 noiembrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalul eveniment astrologic al săptămânii este Luna Nouă în Scorpion, care aduce cu sine o reînnoire personală. Este un moment prielnic pentru a renunța la emoțiile negative și la obsesiile nerezolvate, pentru a deveni adevărații stăpâni ai emoțiilor și trăirilor noastre. Este o perioadă în care vom învăța să nu ne lăsăm controlați de aceste trăiri, ci, dimpotrivă, să le controlăm. 

BERBEC

Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2019 este marcată de confruntări cu partenerul de viață, de afaceri sau de proiect comun. Există riscul escaladării unor conflicte mai vechi, iar șansele de a ajunge la o înțelegere cu persoanele care au dezvoltat o antipatie sau o atitudine vehementă, de intoleranță față de voi sunt foarte reduse. Totodată, puteți avea parte de surprize neplăcute sau întorsături de situație pe care trebuie să le tratați cu multă atenție și fără patimă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Contextul astral al săptămânii 26 octombrie – 1 noiembrie 2019 influențează puternic relațiile parteneriale. Acestea vor sta sub semnul conflictelor deschise, constatărilor care vă vor obliga să vă schimbați părerea despre oameni și fapte, evidențierii unor nereguli pe fondul unor colaborări. Tendințele săptămânii sunt de îndoială, neîncredere, de a renunța la angajamentele luate față de colaboratori sau parteneri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2019 este o perioadă delicată pentru toate aspectele legate de muncă și derularea activității profesionale. La serviciu, pot apărea situații încordate, discuții neplăcute cu colegii, șefii sau subalternii, piedici în activitatea profesională curentă, conflicte, ostilități sau șicane.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2019 este una destul de agitată mai cu seamă pe plan sentimentale. Relațiile de cuplu pot trece prin încercări născute din lipsa de speranță, de comunicare, de încredere sau de armonie. Pot apărea nemulțumiri și contradicții interioare care vă pot împinge să spuneți ce nu ar trebui sau să aveți inițiative pe care, ulterior, să le regretați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna este marcată de certuri sau dezamăgiri care vă modifică starea de spirit și vă pun în dificultatea de a vă ține firea în relațiile cu părinții. Manifestați revoltă față de deciziile luate de părinții voștri, pe vremea când erați copii sau adolescenți, întrucât simțiți că aceste decizii vă marchează chiar și-n prezent.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Contextul astral al săptămânii provoacă în mintea unora dintre voi o criză de conștiință, o problemă de responsabilitate ori de atașament față de o opțiune anterioară. Asta se întâmplă pentru că ați fost dezamăgiți să constatați că v-ați îndreptat, cu mai mulți ani în urmă, spre o meserie, iar acum, aceasta nu vă mai aduce nicio satisfacție.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2019 este solicitantă pentru voi, mai cu seamă în plan personal. Veți fi activi, responsabili, destul de motivați și energici sau, de la caz la caz, combativi și implicați în acele probleme care par să vă aducă un prejudiciu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna este marcată de evenimente care țin de inițiativa unui partener (de viață, de afaceri, de contract etc.) care vor constitui adevărate provocări. Există riscul să nu vă puteți detașa prea curând de efectele acestui moment astral, întrucât contextul astral este favorabil analizelor, discuțiilor, răzgândirilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna este marcată de întâlniri cu unele cunoștințe care pot degenera în controverse, în conversații aprinse, în disocieri față de ideile și subiectele de interes comun. Veți avea tendința să deveniți radicali sau chiar combativi, mai ales dacă sunteți siguri că aveți dreptate. Ceva mai puțină patimă vă va fi de folos.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, relațiile sociale vor sta sub semnul unui tranzit antipatic și nefolositor care taie simpatia, accentuează invidia, gelozia sau tendințele subterane ale celor care, aparent, vă sunt prieteni. Contextul astral va aduce la suprafață informații care v-au fost ascunse până acum, secrete sau detalii neștiute și neidentificate ori chiar mărturisiri destabilizatoare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2019, cariera, viața publică, imaginea, succesul, reputația voastră vor fi puse la încercare din cauza contextului astral dificil. Acesta context astral va alimenta sentimentele negative pe care străinii le nutresc față de voi (invidie, gelozie, rivalitate, dușmănie).

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna este marcată de conflicte de interese motivate de bunuri, câștiguri, moșteniri, donații, susțineri financiare pe care le-ați putea percepe ca o provocare, un atac sau o nedreptate. Este bine să nu vă plasați în defensivă, ci să vă concentrați și să reacționați rapid și pe măsură.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop