Horoscop 28 octombrie. O zi în care ghinionul plutește în aer

Horoscop 28 octombrie. Finalul de octombrie le aduce nativilor din zodiile de foc câteva provocări de ordin sentimental la care nu se așteptau. Zbuciumul interior este foarte mare, rămâne de văzut cum vor ști să jongleze cu sentimentele lor…

Horoscop 28 octombrie. O zi în care ghinionul plutește în aer

Horoscop 28 octombrie, BERBEC

Te doboară problemele când vin una după alta… dar la fel te doboară și emoțiile când nu le poți controla. Stăpânește-te, adună-te că ziua de azi o să treacă. Depinde de tine cum vei ști să gestionezi provocările.

Horoscop 28 octombrie, TAUR

Te-ai gândit serios în ultima vreme că a sosit timpul să-ți schimbi stilul de viață. Ai putea să renunți la mesele grele pe care le mănânci seara și să te interesezi, de data asta serios, despre programul la o sală de înot sau fitness.

Horoscop 28 octombrie, GEMENI

Dacă tot te încăpățânezi să-i joci pe oameni pe degete cu abilitatea-ți proverbială, încearcă să ții secret acest lucru, nu te lăuda în gura mare cât de ușor știi să-i manipulezi pe ceilalți. Fii mai discret!

Horoscop 28 octombrie, RAC

Nu te descuraja la primul prag pe care trebuie să-l treci astăzi. Ziua e lungă și se pot întâmpla multe. Înnarmează-te cu răbdare și focusează-te pe lucrurile importante. Au mai fost și alte zile tot la fel de încărcate din punct de vedere astral, și-ai făcut față cu brio.

Horoscop 28 octombrie, LEU

Tu reușești acolo unde alții nu au avut nicio șansă. Pentru că este în firea ta să lupți până la ultima suflare. Astăzi îți faci planurile pe termen lung și-ți stabilești prioritățile anului viitor.

Horoscop 28 octombrie, FECIOARĂ

Astăzi pui mult suflet în ceea ce faci, te zbați și te agiți sperând ca toate eforturile tale să nu fie în van. Nici nu vor fi! Căutătorii de sens mereu vor avea de câștigat: experiențe, trăiri, emoții. Astăzi vei primi un feed-back pe care îl așteptai demult.

Horoscop 28 octombrie, BALANȚĂ

Te cramponezi de lucrurile mărunte sperând să acoperi astfel problemele grave pe care le ascunzi în suflet. Este o dovadă de lașitate. Ia taurul de coarne și fă-ți curaj. Astrele te pun astăzi într-o lumină favorabilă.

Horoscop 28 octombrie, SCORPION

Dacă simți că nu ajungi nicăieri într-o situație la care muncești și depui efort de astă vară, abandonează că e pierdere de vreme. Timpul e prețios iar zilele se scurg mereu în defavoarea noastră. Fii pozitiv(ă) și mergi mai departe.

Horoscop 28 octombrie, SĂGETĂTOR

Lasă lucrurile mărunte în urmă, nu te mai crampona de ele pentru că te țin pe loc. Tu ai astăzi lucruri și chestiuni mai importante de făcut. Concentrează-te pe lucrurile care contează.

Horoscop 28 octombrie, CAPRICORN

Astăzi o să ai o revelație care îți va deschide noi orizonturi. Fii deschis(ă) la tot ce e nou și atent(ă) la toate detaliile din jurul tău. Ar fi păcat să ratezi o șansă unică de a-ți schimba traiectoria vieții, în bine.

Horoscop 28 octombrie, VĂRSĂTOR

Astăzi vei simți pe pielea ta cum sunt oamenii care nu au cele mai bune intenții și cât de mult rău pot face în jurul lor. Scuturile tale trebuie să fie pe poziție și cu nepăsarea la purtător.

Horoscop 28 octombrie, PEȘTI

Ziua de azi îți aduce un plus de blândețe și înțelegere care o să-ți dea sentimentul că ești un monument de răbdare. Și ținând cont de faptul că în jurul tău sunt doar oameni stresați și indignați, vei fi remarcat(ă) imediat datorită calmului tău.

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop