Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Săgetător?

Mercur în zodia Săgetătorului

Unul dintre principalele evenimente astrale ale acestei săptămâni este intrarea lui Mercur în zodia Săgetătorului. Acest lucru se va întâmpla de 9 decembrie, iar până spre finalul lunii, mai exact pe 29 decembrie, acest aspect astral va influența puternic toate zodiile.

Urania îți spune la ce ar trebui să te aștepți în perioada imediat următoare și ce va aduce nou intrarea lui Mercur în zodia Săgetătorului pentru fiecare zodie în parte.

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Săgetător?

BERBEC

Comunicarea este cuvântul-cheie pentru Berbeci în perioada următoare. Intrarea lui Mercur în zodia Săgetătorului va favoriza acumularea de noi cunoștințe, informații, iar acești nativi vor reuși să comunice mult mai bine cu cei din jur. Există șansa unor scurte deplasări în străinătate, efectuate cu un scop precis.

TAUR

Mercur în Săgetător vine în sprijinul Taurilor care au de rezolvat probleme ce țin de justiție, moșteniri sau posesiuni. Este o perioadă favorabilă comunicării verbale, iar acești nativi ar trebui să profite din plin de orice dialog.

GEMENI

Relațiile parteneriale ale Gemenilor vor fi influențate de intrarea lui Mercur în zodia Săgetătorului. Cei născuți în această zodie vor încerca prin intermediul dialogului să găsească cele mai bune soluții și se restabilească echilibrul.

RAC

Pe final de an, Racii sunt procupați de rezolvarea unor probleme ce țin de relațiile de muncă sau regimul salarizării. Intrarea lui Mercur în zodia Săgetătorului poate clarifica aceste aspecte care până acum le-au provocat acestor nativi nenumărate neplăceri.

Mercur în Săgetător influențează puternic zona sentimenatală și pe cea a creativității Leilor. Dacă este nevoie să se exprime în public, cei născuți în această zodie vor face o figură bună. E o perioadă perfectă în special pentru adolescenți și tineri.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare, Mercur în zodia Săgetătorului vine și schimbă tot ce ține de casă, familie sau mentalitate. Acești nativi își doresc să pună în practică idei noi, multe dintre ele preluate din alte țări, alte culturi. Se vor concentra foarte tare pe ideea de schimbare.

BALANȚĂ

Balanțele îmbrățișează idea de progres, de nou și chiar se pot gândi să înceapă noi cursuri de specializare. Orizontul lor de cunoaștere se va îmbogăți datorită intrării lui Mercur în zodia Săgetătorului, iar dacă au în plan o călătorie, aceasta le poate schimba în mod radical felul în care vor privi lucrurile.

SCORPION

Intrarea lui Mercur în zodia Săgetătorului îi poate ajuta pe Scorpioni să își rezolve problemele de ordin material. Sectorul banilor câștigați din muncă proprie este favorizat și chiar dacă până la finalul anului nu vor vedea schimbări substanțiale, începutul este unul promițător.

SĂGETĂTOR

În cazul Săgetătorilor, intrarea lui Mercur în semnul lor zodiacal va reprezenta o modalitate prin care să beneficieze de informațiile care vin pe toate căile de comunicare, fie că vorbim de cele clasice, fie că ne referim la cele moderne. Nativii acestei zodii se vor exprima cu o mai mare usurință și se vor afirma în public.

CAPRICORN

Dacă au avut îndoieli referitoare la judecata lor, Capricornii vor scăpa de ele în momentul intrării lui Mercur în zodia Săgetătorului. Capricornii vor fi optimiști și încrezători în flerul și logica lor, iar asta le va aduce numai beneficii.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au șanse mari să încheie o colaborare interesantă, iar acest lucru va fi favorizat de intrarea lui Mercur în zodia Săgetătorului, eveniment care va îmbunătăți procesul de comunicare.

PEȘTI

Succes, imagine bună în public, relații bune cu cei din jur, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de care se vor bucur Peștii până pe 29 decembrie, atunci când Mercur își va încheia tranzitul prin Săgetător.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 decembrie 2019

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop