Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 7-13 decembrie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Principalul eveniment astrologic al săptămânii, intrarea lui Mercur în Capricorn, aduce evenimente semnificative în viața nativilor.

BERBEC

Cuvintele-cheie ale acestei săptămâni sunt energie și determinare: vă doriți să rezolvați repede multe dintre problemele curente. De asemenea, depuneți eforturi de a dejuca planurile unora sau altora de a câștiga  pe spinarea voastră'. Preocupări de ordin bănesc privesc nevoia de stabilizare, de conservare a unei rezerve bănești.

Prevziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 7-13 decembrie 2019 este marcată de o neliniște interioară provocată de evenimentele de peste zi sau de situațiile speciale care revin în prim-planul atenției voastre în chip dezagreabil. Contextul astral al săptămânii vă dă calmul necesar pentru a aborda viața personală cu mai multă profunzime și răbdare. Moment de echilibru interior profitabil pentru starea organică de ansamblu.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 7-13 decembrie 2019 este marcată de posibile confruntări verbale; prieteniile se pot transforma într-un teren de dispută care pot scoate la suprafață adevăruri care vor impune nevoia reevaluării respectivelor relații. Răbufniri ale trecutului; amintirile pot da năvală, dar nu în registrul melancolic și nostalgic, ci în sensul resentimentelor ori chiar al revoltei față de voi înșivă, dacă veți ajunge la concluzia că, la un moment dat, ați fost slabi în fața unor provocări ori că nu ați ales cea mai bună cale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, unii colaboratori sau parteneri pot ridica obiecții sau pot manifesta ostilitate; dacă aceștia s-au constituit într-un grup de presiune, atunci nu veți avea parte doar de o dispută verbală, ci de o confruntare de principii și argumente. Neîncredere sau nemulțumire stârnită de cei apropiați vă vor pune în situația să luați în calcul despărțirea de aceștia.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 7-13 decembrie 2019 puteți trăi momente de destabilizare interioară pe fondul unor evenimente care vă umbresc credibilitatea și vă pun la încercare din punct de vedere profesional. Solicitare intensă a axei celor două case ale sănătății, care se poate manifesta prin tulburări organice legate de scheletul osos, de articulații, în general, și de cele ale genunchiului, în special. Afectat poate fi, în egală măsură, și psihicul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Ajungeți la concluzia că multe dintre planurile voastre sunt tot mai greu de pus în aplicare sau de dus la bun sfârșit, ceea ce vă va determina să vă refaceți gândurile și convingerile pe care vă veți baza de acum încolo. Cea mai solicitată va fi casa relațiilor sentimentale, unde veți experimenta stări precum dezamăgire, regret și respingere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 7-13 decembrie 2019, relațiile parteneriale se desfășoară sub semnul unor scurte contradicții sau al unor enervări fără efecte neplăcute. Sunt posibile conflicte, îndoieli, bănuieli sau relații complicate prin intențiile ascunse ale celor cu care veți intra în dialog sau cu care veți fi obligați să cooperați pentru a rezolva o chestiune materială.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Muncă multă, efort fizic, solicitare nervoasă, osteneală, momente de enervare – cuvintele-cheie ale săptămânii care urmează. Mici neînțelegeri la locul de muncă. Relații tulburi, tensionate sau conflictuale cu partenerul de viață, cu colegii de proiect, cu dușmanii și rivalii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 7-13 decembrie 2019, veți avea o mai mare disponibilitate decât până acum pentru exprimarea într-o formă originală, creativă, inspirată, ludică sau interpretativă. Motivații afective de scurtă durată, impresii subiective care vă pot împinge să vă faceți iluzii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna este marcată de efortul de a ține sub control o relație afectivă, care pare că se destramă sub efectul evenimentelor destabilizatoare. O cauză ar putea fi propria voastră atitudine rigidă și inflexibilă. Presiunea familiei, condițiile speciale ale casei și gospodăriei vă pot da peste cap programul de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 7-13 decembrie 2019 este marcată de frecvente ambalări' ale voastre în dispute, controverse. Nu sunt excluse incidentele minore în timpul unor deplasări. Relațiile afective vor evolua pozitiv prin felul intens în care veți comunica: glume, veselie, flirt, cochetărie, mobilitate mentală, jocuri ale minții, intervenții sclipitoare de natură să atragă atenția celor din jur și să vă facă simpatici și doriți în diferite anturaje.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Contextul astral al acestei săptămâni nu vă oferă o conjunctură care să vă permită să dialogați cu sinceritate sau cu dezinvoltură pe o anume temă. Veți păstra o doză mare de nesiguranță față de ceea ce ați văzut și auzit până acum și care nu v-a convins sau, mai rău, v-a sporit neîncrederea într-o persoană, într-o relație, într-o situație. De aceea, veți prefera să nu vă pronunțați, ceea ce nu înseamnă că respectivul context nu vă va afecta.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal