Horoscop 9 decembrie. O zi a rezolvărilor pentru cei născuţi în această zodie

Horoscop 9 decembrie

Horoscop 9 decembrie. Contextul astral le permite celor născuți într-o anumită zodie să își rezolve acele probleme serioase pe care multă vreme le-au amânat. Iată care sunt previziunile astrale pentru toate cele 12 zodii. 

Horoscop 9 decembrie. O zi a rezolvărilor pentru cei născuţi în această zodie

Horoscop 9 decembrie, BERBEC

Deşi ştiai că gestul tău va face ca o persoană să sufere foarte tare, ai continuat să îl faci, iar acum realizezi cât de mult ai greşit. Astăzi vei încerca din răsputeri să obţii iertarea acelei persoane, dar şansele sunt foarte slabe. Foloseşte-ţi toate armele dacă îţi doreşti să o impresionezi.

Horoscop 9 decembrie, TAUR

Încă de la începutul zilei vei fi nevoită să faci mai multe drumuri pentru a rezolva o serie de problemele de ordin administrativ. Toată această agitaţie te va obosi peste măsură, aşa că ar fi de preferat să îţi dedici seara unor activităţi relaxante. În rest, ziua este una fără aspectele majore pentru tine.

Horoscop 9 decembrie, GEMENI

Traversezi o criză din punct de vedere emoţional, iar toată această confuzie a ta nu face altceva decât să îl rănească profund pe partenerul de viață. Nu știi ce simți, nu știi dacă îți mai dorești o relație serioasă și ai nevoie de o pauză pentru a pune lucrurile în balanță și a vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi în continuare.

Horoscop 9 decembrie, RAC

Luna decembrie nu a începutul chiar cu dreptul, dar ține doar de tine să faci ca lucrurile să se schimbe în bine și să termini anul cu zâmbetul pe buze. La locul de muncă sunt probleme, în relația de cuplu apar tot timpul tensiuni și simți că situația scapă puțin de sub control. Va fi nevoie doar să te detașezi puțin pentru a vedea imaginea de ansamblu.

Horoscop 9 decembrie, LEU

În majoritatea situațiilor ești o persoană care cu greu își exprimă sentimentele, însă astăzi ești mult mai emotivă și vei avea tendința să îți deschizi sufletul și să spui ce te apasă. În grijă, însă, în fața cui faci acest lucru. O persoană rău intenționată poate profita de pe urma acestui moment de slăbiciune.

Horoscop 9 decembrie, FECIOARĂ

În ultima perioadă nu prea ai avut motive să zâmbești, însă astăzi lucrurile se vor schimba. Un telefon va avea puterea de a te aduce de la agonie la extaz. În sfârșit se concretizează un lucru pe care îl așteptai de foarte multă vreme, iar asta îți va da din nou încredere în tine! Ești pe drumul cel bun.

Horoscop 9 decembrie, BALANȚĂ

Pentru tine, astăzi este ziua marilor rezolvări. Vei reuși să pui la punct mai multe lucruri care au rămas nerezolvate, iar asta îți va lăsa timp să te ocupi de anumite aspecte pe care până acum le-ai cam neglijat, printre ele și relația cu persoana iubită.

Horoscop 9 decembrie, SCORPION

Nimeni nu îți poate intra astăzi în grații, iar atitudinea ta în ceea ce îi privește pe ceilalți va fi una de respingere. Ar fi bine să te controlezi, mai ales la locul de muncă. Dacă prietenii vor înțelege că ai o zi mai proastă, șefii pot taxa scump comportamentul tău și nu îți dorești acest lucru, mai ales înainte de sărbători.

Horoscop 9 decembrie, SĂGETĂTOR

Ai parte de o zi foarte încărcată astăzi, iar asta se întâmplă din cauza unor sarcini pe care nu ai vrut să le mai duci la bun sfârșit la finalul săptămânii trecute. Va fi o lecție pe care ar fi bine să o înveți și să faci ceea ce trebuie, fix atunci când trebuie!

Horoscop 9 decembrie, CAPRICORN

Dacă până acum ai crezut că este doar un clișeu, astăzi îți vei da seama că da, chiar se poate să iubești două persoane în același timp. Situația nu e roz pentru tine și ar fi bine să nu trăiești aceste povești în paralel foarte mult timp. Riști să pierzi tot, așa că trebuie să iei o hotărâre.

Horoscop 9 decembrie, VĂRSĂTOR

Ai acceptat să fii un punct de sprijin pentru o anumită persoană, dar deja ai obosit. Discuțiile interminabile pe o anumită temă te-au adus în pragul disperării și vrei să pui capăt acestei legături toxice. Chiar dacă este vorba despre o persoană importantă pentru tine, e nevoie de o pauză și asta pentru că din punct de vedere emoțional ai atins limita superioară.

Horoscop 9 decembrie, PEȘTI

Fix atunci când viața ta este pe punctul de a intra într-o zonă a normalității, faci ceva pentru a complica totul. Acum este vorba despre sfera profesională. Ai acceptat o serie de colaborări, dar fără să îți dai seama că timpul tău este unul limitat. Nu mai faci față și trebuie să renunți, dar nu știi cum să faci asta. E necesar să găsești o soluție cât mai repede!

Foto: shutterstock.com

Citește și: 

Jupiter în Capricorn ne ajută să coborâm cu picioarele pe pământ și să ne concentrăm pe drumul pe care-l avem de parcurs. Previziunile Uraniei

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Ce impact are asupra zodiilor intrarea lui Venus în Capricorn? Se anunță schimbări importante până pe 20 decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop